Link Love

Link Love

Ik dacht dat wekelijks een hoop linkjes online gooien die ik allemaal megawijsdemaxmaat vond gemakkelijk ging zijn, maar blijkbaar wordt echt alles moeilijk als ge het lange tijd moet volhouden. Puh. Niet dat ik van plan ben om hiermee te stoppen, ik breng nog altijd veel tijd online door en ik vind nog altijd linkjes die liefde verdienen. Bijkomende moeilijkheid is trouwens ook dat ik niet altijd meer weet welke ik al gedeeld heb en welke nog niet. ‘k Moet daar nekeer een systeem op vinden.

Link Love - Sorbetto Pattern

Ik weet wel nog dat ik Sew Weekly al eens vermeld heb, maar deze site is echt één van mijn absoluut favoriete naaiblogs geworden en heeft opnieuw een cool project lopen. Deze keer organiseerden ze een Sew Along met het gratis Sorbetto patroon van Colette Patterns. Uiteindelijk gaan we 7 verschillende Sorbetto’s voorgeschoteld krijgen. De Sew Along heeft vooral getoond wat je met een relatief eenvoudig patroon allemaal niet kunt doen en hoewel ik eerst geen fan was van het patroon, wil ik zeker ook een paar versies proberen. Vooral de Summer Sorbetto, de Second-rate Sorbetto en de Sunny Sorbetto zie ik wel zitten om eens te proberen.

Ik besef dat niet iedereen zo’n mooie *kuch* gewichtjes heeft om zijn patronen op hun plaats te houden en dan kan deze tutorial om gewichtjes te bekleden met yo-yo’s wel helpen. Simpel, maar geniaal. 🙂

Link Love - Tafelkleedjes + Zitzakken

Decoreren voor feestjes is iets dat vlug moet gebeuren, bijvoorbeeld met één eenvoudige zwier van dit DIY tafelkleed met vlaggetjes.

En ik heb een klein beetje een obsessie met zitzakken. Het exemplaar dat ik heb ziet er zo vrolijk niet uit (bruuuiiiin) en ik ben altijd op de uitkijk voor vrolijke exemplaren. Of voor tutorials voor vrolijke exemplaren zoals deze.

Ge dacht dat je uw schoenen kon knopen? Think again

Link Love - schoenen knopen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kathleen August 5, 2011 at 11:45 am

  Ik had eigenlijk echt geen idee dat je je veters er op zoveel manier kon inrijgen. Super gewoonweg.

  En ik ga binnenkort ook die Sorbetto nog een kans geven. Mét de mouwtjes van Sew Weekly deze keer. Zonder mouwtjes staat het me echt niet. En ik ben van plan om deze keer een test versie te maken zodat het echt honderd procent goed zit. Ik denk dat de schouderbandjes voor mijn lichaam te lang zijn en dat er daarom ook iets fout ging bij mijn eerste versie.

  • Reply Plutomeisje August 5, 2011 at 1:42 pm

   ‘k had ook geen idee, tot ik die poster zag. Ondertussen heb ik N. uitgeprobeerd op mijn sneakers. Niet makkelijk om ze te doen spannen daarna, ma ‘t ziet er wel goed uit 😛

   Jah, die Sorbetto heeft gewoon niet zo flatterende armsgaten, met die mouwkes ziet het direct een stuk beter uit. ‘k Moet nog beslissen welke stof ik wil opofferen voor mijn eerste versie, maar die Summer Sorbetto ga ik alvast eens in’t zwart met kleine polkadotjes maken.

  Leave a Reply