Daily Life

Onlangs gedaan

Het viel me de laatste tijd op dat ik steeds vaker spontaan naar mijn GSM grabbel om foto’s te maken. En dus dacht ik dat het misschien wel leuk was om er een paar te delen.

Vroeger vond ik het trouwens echt raar om zomaar een fototoestel boven te halen in publiek, maar met een GSM valt dat niet zo op, dus nu durf ik ook wat meer in het openbaar foto’s te nemen van dingen die ik leuk vind (zo zitten er wel gene tussen nu :P). Het spontaan uploaden zit er nog niet bij (is een beetje omslachtig met mijn Nokia), maar bloggen is dus goed voor het zelfvertrouwen en grenzen te verleggen enzo, anders zou ik nooit begonnen zijn met meer foto’s te nemen. 🙂

Plutomeisje - fotocollage onlangs gedaan
1. Een koninginnenpage in de tuin thuis, zo een mooie vlinder (en groot!) had ik in België nog niet gezien
2. Ben aan het wennen aan mijn nieuwe ring. Gekregen van een vriendin en ‘k vind hem mooi, maar hij spant helaas een beetje, dus kan hem telkens maar een paar uur dragen 🙁
3. De bewoners van de snijbonenplant die ik samen met mijn oma en broer plunderde in onze tuin
4. Water + schuurborstel = propere fruitkistjes 😀

Plutomeisje - fotocollage onlangs gedaan

5. Trots met mijn zelfgemaakte visitekaarts
6. En na de visitekaartjes volgden prijskaartjes, voor als ik er ooit zou nodig hebben
7 & 8. Sneak peek van een paar projectjes waar ik momenteel aan bezig ben 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply mieke August 20, 2011 at 11:57 am

    die koninginnepage zit elke zomer in de tuin van mijn ouders! Grote aanrader zijn die vlinderplanten, zo met veel kleine paarse bloempjes :). Komen ze met hopen op af!

    • Reply Plutomeisje August 22, 2011 at 12:13 am

      Oooh, cool! ‘t Was echt de eerste keer dat ik zo een grote vlinder zag bij ons, ‘k hoop dat er volgend jaar meer zijn… ‘k ga eens zien of ik zo een struik in Gent kan planten, ‘k wil vlinders in mijn tuin! 🙂

    Leave a Reply