Handmade

Cadeautjes!

Vorige week spendeerde ik idioot veel tijd aan het produceren van een stapel cadeautjes waar ik best wel trots op was. Ondertussen zijn de cadeau’s uitgedeeld en wordt het tijd dat ik ze deel met jullie. (ps klik op de afbeelding voor een grotere foto ;))

Cadeautjes voor een trouw

Voor beide dames maakte ik een shopper met een quote op gesjabloneerd. De quotes passen (volgens mij) goed bij hen, wie ze zijn, wat ze doen en gedaan hebben en ze zijn een kleine reminder dat ik hen alle twee super vind zoals ze zijn. 🙂

Thema van het trouwfeest was zwart/wit en dus heb ik mijn best gedaan om vooral zwart/witte cadeau’s te maken, maar omdat enkel zwart/wit wat saai ging worden heb ik er een accentje rood aan toegevoegd.

Cadeautjes voor een trouw

Bij mijn vorige give-away in juli waren ze ook alletwee erg enthousiast over de inhoud van het pakket, maar ze wonnen helaas niet. Des te makkelijker voor mij om nog een paar extra cadeautjes te maken. De veeroorringen, pandamasker en de gevlochten sjaal werden als kleine cadeautjes bijgemaakt, de bloemenborches dienden als extra decoratie op de verpakking.

Trouwcadeautjes

Trouwcadeautjes

Ik vind het nog altijd vreemd om zelfgemaakte dingen cadeau te geven (‘minderwaardig’ fluistert er af en toe een stemmetje in mijn hoofd), maar langs de andere kant heb ik hier veel tijd en liefde ingestoken en is het eigenlijk absurd dat ik mij schuldig voel omdat ik geen ‘echt’ cadeau gegeven heb. Hebben jullie het ook moeilijk met zelfgemaakte cadeautjes te geven? Of heb je nog nooit last gehad van dat stemmetje in uw hoofd?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply ine August 16, 2011 at 1:54 pm

  Minderwaardig? Wil ik nooit meer horen 🙂
  Het is zo super persoonlijk en cool… We loved it very very very much!!!!!

  We zijn superfier en de beestjes staan hier tentoon voor iedereen die ze wil zien 😀
  Nog eens thanks meid!! We love you too 🙂

  • Reply Plutomeisje August 19, 2011 at 1:35 pm

   Haha, dank u! 😀
   Met zo reacties ga ik zeker snel genoeg vertrouwen hebben om aan iedereen handgemaakte cadeautjes te geven 😀

 • Reply Sofie August 16, 2011 at 3:24 pm

  Zelfgemaakte cadeaus zijn tbest! Dat betekent meer dan een cadeaubon bijvoorbeeld. Zoals je zegt, je steekt je al je liefde en energie in. Je mag er trots op zijn!

  • Reply Plutomeisje August 19, 2011 at 1:44 pm

   Ergens ben ik bang dat het gaat overkomen alsof ik geen geld aan die mensen wil besteden en dus maar zelf iets ineen futsel. Nuja als ik daar een week met bezig ben, weet ik ook wel dat ik mijzelf iets aan’t wijsmaken ben en dat niet zomaar iets is en dat belachelijk is dat ik cadeaus uit de winkel ‘beter’ vind, maar ‘t is gewoon iets wat ik nog niet helemaal heb kunnen afschudden. Ooit! En dan krijgt iedereen hangemaakte cadeau’s van mij 🙂

 • Reply Sanne August 19, 2011 at 9:33 pm

  Minderwaardig? Hoe mooi is het als iemand zoveel tijd en liefde in een cadeautje steekt. Daar gaat het uiteindelijk toch om? Het gaat om de gedachte erachter, niet om het cadeau zelf. Ik vind je cadeautjes heel mooi geworden!

 • Leave a Reply