Inspiratie

Link Love

‘t Is een beetje genant, maar ik heb maar drie linkjes voor jullie deze week… Den “blok” heeft mijn blog-ritme een beetje overhoop gehaald + ik heb gisteren idioot veel tijd besteed aan iets dat mij irriteerde aan mijn website (hij ging zoooo traag :s), dusjah… Volgende week is er trouwens ook geen Link Love, aangezien ik echt geen tijd ga hebben om linkjes te verzamelen.

Link Love - Design*Sponge DIY PROJECT: KUBB — THE SWEDISH LAWN GAME

Onlangs had ik het plezier om kennis te maken een Zweeds tuinspel en ik vond het geweldig (ik won ^-^)! En nu staat deze tutorial op Design*Sponge om zelf zo een spel te maken (zoveel beter dan het in de colruyt kopen :p).

Op Pinterest kwam ik deze week ook een linkje naar deze tutorial van xoelle tegen waarin uitgelegd wordt hoe je zelf een tapijt maakt van oude t-shirts. Interessant idee, ben alleen benieuwd of het ook enthousiaste kattennagels zou overleven…

Link Love - BKids - Cherry Blossom Branch

Deze tutorial om japanse kersenbloesems te vouwen met papier heb ik al een hele tijd in mijn hoofd zitten. ‘t Zou zelf kunnen dat ik hem al eens gedeeld heb, maar dat is niet erg, want ik vind deze tutorial echt super. Zo eenvoudig en zo mooi. ‘t Is één van de dingen die ik van plan ben om te doen als mijn krijtbord-boom ooit op mijn livingmuur geschilderd is. Iedere lente (en gelijk wanneer ik er zin in heb), ga ik heel mijn boom vol bloesems hangen, ‘k zie het zo voor me…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sofie August 21, 2011 at 10:49 pm

  Is dat geen viking kubb? Als het zo is, super leuk spel!

  • Reply Plutomeisje August 22, 2011 at 12:08 am

   Ja ‘t zou wel kunnen dat het zo ook noemt. Alleszins een heel leuk spel idd 😀

  Leave a Reply