Fashion, Handmade, Sewing

Een rokje!

Een rokje dat ik ondertussen supergraag aandoe. De eerste keer dat ik het droeg was op Graspop, kwestie van uw nieuwe kleren direct aan een kwaliteitstest te onderwerpen. Op een gescheurde zak na (eigen lompigheid), kwam het rokje goed de test uit. 🙂

Knipmode rokje 17 - maart 2011
(en ja, idd collans, ‘t was koud toen die foto getrokken werd :P)

Patroon komt uit de Knipmode van maart 2011, rokje 17. Eenvoudig patroontje dat zeker nog eens gemaakt gaat worden, maar deze keer zonder zakken (ofwel kleinere exemplaren, want deze zijn zo diep dat ik ze dus lostrek als ik mijn gsm uit mijn zak wil vissen).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Annelien September 12, 2011 at 5:13 pm

  Dit rokje vind ik zo ontzettend leuk! Ga zo is tussen mama’s knipmode’s zoeken of deze er tussen zit haha. Dan maak ik er ook een stuk of 6 🙂

  • Reply Plutomeisje September 18, 2011 at 10:15 pm

   Hehe, zeker doen! ‘t Is echt ÊÊn van mijn favo rokjes geworden en ik mis het altijd enorm als het in de was ligt 😛

 • Reply Fietsrokje | Plutomeisje March 26, 2012 at 5:27 pm

  […] is hetzelfde van dit rokje, maar ik liet de opgestikte zakken weg (ze zijn nogal diep, waardoor het moeilijk is om er iets uit […]

 • Reply Little Laced Dress | Plutomeisje March 27, 2012 at 8:08 pm

  […] rokgedeelte hergebruiken. Patroon voor het rokgedeelte is hetzelfde als mijn rokje van gisteren en dit rokje. Voor de bovenkant herwerkte ik een ander patroon waarmee ik al eens eerder een kleedje maakte. […]

 • Leave a Reply