Link Love

Link Love

Yay, eindelijk nog eens een Link Love! En ‘t is er eentje met DIY & tutorial links, aangezien dat ook al superlang geleden was (en er deze week extreem veel leuke DIY’s online verschenen).

Link LoveLink LoveLink LoveLink Love

Elsie van A Beautiful Mess postte de afgelopen weken een hele hoop tutorials en DIY’s. Als je haar blog nog niet kent (onmogelijk bijna), dan moet je zeker eens gaan kijken. Moest ik maar half zo creatief zijn als zij, ‘t zou hier heel wat drukker zijn. 😛

Foto’s hierboven: HerfstslingerVogel handtasjeHow to style a fishtail braidKoffietafel met kant-patroon

Link Love

Ik ben nog altijd een sucker voor alles wat met krijtborden te maken heeft en bovenstaande versie van Pocketful of Pretty vind ik echt geweldig. Blijkbaar rechtstreeks op de muur geschilderd en prachtig versierd met krijt.

Nog leuk vond ik deze tutorial om je nagels in vosjes om te toveren, deze tutorial om stofjes te kleuren van How about Orange en deze tutorial over krimplastiek van Ishtar Olivera.

Op Poppytalk werd er een tijdje terug trouwens aangekondigend dat Threadbanger terug zou komen. Heugelijk nieuws vond ik, hoewel de site er voorlopig een beetje stil bijligt, ben ik wel al alvast de nieuwe youtube kanalen van de Threadbangers gaan volgen, ge weet nooit dat het weer even awesome wordt als vroeger. 🙂

Voila, ik weet al wat ik ga doen dit weekend (vogeltas & de herfstslinger), staan er bij jullie ook DIY’s gepland?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Kidsdinge September 19, 2011 at 11:01 pm

    Wat een leuke blog met veel inspiratie ! Super !

  • Reply Raya September 23, 2011 at 11:50 pm

    Wauw, leuke DIY en toffe blog! Doe zo verder!

  • Leave a Reply