Daily Life

Een teken van leven

Neen, ik ben niet plotseling van het oppervlakte van de aarde verdwenen. ‘k Heb gewoon een last minute vakantiejob gevonden + een ellenlange to-do list waar ik niet door raak + een beetje last van writers block.

Ideeën genoeg, maar ik heb altijd het idee dat ze niet goed genoeg of interessant genoeg zijn. + ik heb mijzelf wat vastgezet met dat blogschema van mij. Ik vind het nog altijd leuke topics om content bij te zoeken, maar ik ben op den duur meer bezig met het schrijven van de dingen die gepland staan dan met spontane posts te schrijven. Uiteindelijk raak ik dan volledig vast (zoals nu) en schrijf gewoon niets meer. Iets wat enorm frustrerend is, maar tegelijk ook een opluchting is. Geen moeten meer en geen haastig zoeken om alles toch maar op tijd online te krijgen.

Voorlopig dus geen vaste blogmomenten meer en we zien wel wanneer er nog eens een post online komt. We gaan van bezinning doen en op de achtergrond wat posts schrijven die ik al een hele tijd wil schrijven. En DailyGrace kijken, want dat is absurd. En grappig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kathleen September 23, 2011 at 11:04 am

    Schrijf gewoon wanneer je zin hebt over de dingen die jou interesseren. Dit is jou blog hé. Jij doet er mee wat je wil.

  • Leave a Reply