Daily Life

Vorige week

Nadenken over mijn blog en even niets moeten van mijzelf, dat wou ik een paar weken geleden. Dat deed ik ook. En toen kwamen de goesting om te schrijven en de ideeën heel langzaam terug boven drijven. En kwam Belgacom langs om een kabeltje te versteken zodat we zouden kunnen genieten van sneller internet. En bleek dat Scarlet ons afspraak had geschrapt. Nu zit ik dus al twee weken zonder internet. Al een geluk dat het weekend is, ik over een laptop beschik en mijn ouders wel internet hebben.

Zolang ik zonder internet zit, heb ik natuurlijk wel alle tijd van de wereld om series te kijken en mijzelf door mijn lange lijst kleedjes en rokjes die ik al een tijdje wil maken te worstelen.

En dus ziet mijn tafel er zo uit (nu ook met rondgestrooid patroonpapier & stof die klaarligt voor de slachting verwerking.

naaimachine plannen

Afgewisseld met stapels kaartjes die ik gestempeld heb

Kaartjes Stempelen

Mijn testlapjes van Spoonflower kwamen vorige week ook toe (en sommigen werden al verwerkt als label in tassen)

Spoonflower testlapjes

En ik maakte broches om op een Rattige beurs te gaan staan. Helaas vonden de meeste mensen mijn handgemaakte producten te duur, maar ik vond het toch leuk. Misschien het beurs-gedoe eens een tweede kans geven op een craft/handmade beurs.

Handgemaakte broches

Na de beurs zakten we af richting Heidenfest, pirate metal & rode schaapjes ahoy!

Heidenfest

Heidenfest

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply PussyCath October 23, 2011 at 4:07 pm

  Omg, die broches zijn supermooi gelukt!!! 🙂 Kan niet wachten om dat ook eens te maken 🙂
  Btw, ‘k heb aquarelpotloden gekocht, daar moeten we ons dringend eens mee bezig houden 😉

  • Reply Plutomeisje October 23, 2011 at 4:12 pm

   Thank you ^-^ Op onze volgende craft middag hé, ‘k heb nog een paar vellen van dat papier, we kunnen dat samen dan eens wat uitgebreider testen! 😀

   • Reply PussyCath October 23, 2011 at 5:06 pm

    Deal! 🙂 Mag ik u topic eens bevuilen met planning? Ik zou dinsdagnamiddag naar Gent moeten. Ik moet wel eerst nr de Keizer Karelstraat iets gaan regelen voor het werk, maar we kunnen daarna misschien iets gaan drinken en wat winkeltjes doen? En dan volgende week (of mss dit weekend) eens een craftnamiddag?

 • Reply Black Angel Designs September 4, 2013 at 5:13 pm

  Die lapjes van spoonflower. Ik heb er ook net besteld. Heb je daarop nog douanekosten moeten betalen?

  • Reply Plutomeisje September 4, 2013 at 6:29 pm

   Zeker ben ik het niet, aangezien het zo lang geleden is, maar ik denk van niet. Normaal moet je geen douanekosten betalen als het in een platte enveloppe kan of onder de $20 gekost heeft. BIj een bestelling stofjes uit de States heb ik wel moeten opleggen, maar hoeveel dat precies was, weet ik niet meer, alleszins wel betaalbaar of ik zou het onthouden hebben. 😛

   • Reply Black Angel Designs September 4, 2013 at 6:32 pm

    Oke, merci 🙂

  Leave a Reply