Inspiratie

Pretty Things

‘t Is tijd voor wat mooie dingen om deze druilerige dag op te vrolijken! Normaal stond er shoppen in de talrijke schattige winkeltjes die Gent rijk is op de planning, maar het slechte weer en trage administratieve diensten hebben daar een stokje voor gestoken. Gelukkig heb ik weer internet, dat maakt toch al iets goed.

Donderdag ga ik trouwens naar de stockverkoop van Just in Case, ook iets om naar uit te kijken + er moeten online catalogussen bekeken worden + een planning gemaakt worden van wat ik wel en niet mag kopen om mijn kast niet nog meer over te bevolken (dunne pull-overs no, cardigans: meh mss eentje & little black dresses: yes!). ‘k Hoop ook de perfecte wintermantel te vinden, iets in de stijl van onderstaande pretty mantels die afkomstig zijn van Dressbecomeart op Etsy. Helaas is er nog geen feedback op die verkoper, anders zou ik een aankoop serieus overwegen.

De perfecte wintermantel

De perfecte wintermantel

Een paar weken geleden kwam Verbeelding af met een supercoole ninja stof die ze had ontworpen voor Van Katoen. ‘k vind het stofje echt zalig en ze staat hoog op mijn verlanglijstje!

Pretty Things - Ninja Stof

De Etsy shop Ceramica Botanica is gevuld met prachtige handgemaakte borden, waaronder ook onderstaande druppelvormige borden.
Pretty Things - Etsy Goodies

In Nina zag ik laatst een rokje staan van Edith en Ella. Mijn eerste reactie is dan altijd onmiddellijk de website gaan uitpluizen in de hoop een adres in de buurt of een webshop te vinden. Op de webshop ontdekte ik nog een paar kledingstukken die mij aanspraken, wanneer mijn vakantiejobgeld van September eindelijk mijn rekening bereikt ga ik alvast wat aan de kant zetten om de webshop wat beter te leren kennen. 😉
Pretty Things - Edith & Ella

Gewoon mooi + helemaal DIY-able: een toetsenbord bekleed met washi-tape. Met de 10 kleurtjes washi-tape die ik voorlopig heb, ga ik er niet komen, maar ‘t is een prachtig excuus om nog eens in een paar rolletjes te investeren!

Pretty Things - Washi tape + toetsenbord

Nog eentje die gewoon mooi is: bokeh + bubbles.

Pretty Things

Vandaag ook nog op Etsy ontdekt: het pdf patroon voor de schattigste kleine vosjes te maken. I’m very much tempted! + het vleermuisje ziet er ook super uit.

Pretty Things - Foxy Brooch PDF Pattern

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Tess October 25, 2011 at 6:43 pm

  Zeer pretty things zeker!

 • Reply Kathleen October 25, 2011 at 7:43 pm

  Gewoon kopen dat stofje! Het is voor het goede doel, per slot van rekening. 😉

  • Reply Plutomeisje October 25, 2011 at 8:08 pm

   Hehe, dat is waar. Maar ‘k wil nog die twee tassenpatronen kopen ook… *keuzes*keuzes*

  Leave a Reply