Sketchbook

Sketchbook pt.11

Met mijn goede vriendin Kaat houd ik af en toe eens een craft-namiddag, alwaar wellicht meer getetterd wordt dan gecraft, maar het gaat om het idee!. Dinsdag hadden we er ook eentje gepland, helaas wegens een storing in ons communicatieproces eindigden we ieder achter onze computer om met elkaar te chatten en besloten we van elkaar opdrachten te geven. Ik zei iets in de aard van “teken een pin-up op een A4 en kleur ze in, om omhoog te hangen” en Kaat lapte mij iets in dezelfde trant. Ik moet een bosdier tekenen op A4-formaat en inkleuren. Ahja en ‘t moet ook goed genoeg zijn om uit te hangen in mijn huis. Stress! Ik teken namelijk bijna nooit beesten en al zeker geen bosbeesten. En dus werd er naarstig geschetst, zodat ik tegen volgende week een deftig bosbeest kan voorleggen, want ‘t zit er zeker nog niet in.

Sketchbook pr.11 - BosbeestenSketchbook pt.11 - Twee beren

Sketchbook pt.11 - Eekhoorn
Sketchbook pt.11 - Geeuwende vos
Sketchbook pt.11 - Beer
Sketchbook pt.11 - Naaktratje(ps: klik op de foto’s voor een groter formaat!)

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply PussyCath November 3, 2011 at 11:10 am

    Die eekhoorn is cute!!!!

  • Reply Charlotte November 3, 2011 at 7:48 pm

    Beren zijn mijn lievelingsdieren, en degene die jij tekende zijn echt wel mooi! 😀

  • Reply Plutomeisje November 7, 2011 at 5:40 pm

    Dank u! ^-^

  • Leave a Reply