Daily Life

Vorige week

Vorige week besloot ik dat, met het prachtig weer en de warme dagen, het nog altijd niet te laat was om nog een zomerkleedje te stikken. Bovendien lag er nog altijd eentje geknipt te wachten op mij en mijn naaimachine, nadat ik ontmoedigd was geraakt door de uitleg die bij het patroon in de Knipmode stond. Zoals meestal bij die handleiding was het een kwestie van mijn verstand af te zetten en gewoon letterlijk de uitleg te volgen.
Knipmode kleedje - work in progress

Ik vond ook dat er veel te veel blaadjes buiten lagen en dus bracht ik er wat mee naar binnen
Blaadjes! Blaadjes!

Mijn boom in de living kreeg eindelijk ook vorm en kleur, maar mijn ervaringen hierover ga ik wel eens in een uitgebreide post gieten.
krijtbord boom
Krijtbord boom

Eén van mijn rommelbakjes op mijn bureau werd aangekleed met een vrolijk gekleurd papiertje dat ik meebracht uit Berlijn. Voor bakje nummer twee ga ik binnenkort nog eens op zoek gaan naar een papiertje (de zoektocht naar vrolijk, mooi & goedkoop vintage behangpapier heb ik een beetje opgegeven, zo’n vellen papier zijn veel makkelijker te vinden :P)
Aangeklede rommelbakjes

Ik maakte & genoot van mijn Pac Man slinger
Pac Man Slinger
Pac man slinger

Voor het Vriendje maakte ik een overtrek voor zijn schoolagenda (ok, dat deed ik niet echt vorige week of de week daarvoor, maar ik had het blijkbaar nog niet met jullie gedeeld)
Agenda met oude overtrek
Overtrek voor schoolagenda
Agenda overtrek

Hopelijk kan ik deze week opnieuw genieten van een productieve week, maar dan met productiviteit die zich ook tot in mijn cursussen voortzet…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply saskia November 7, 2011 at 6:53 pm

  Ik vind die boom op de muur erg tof!

  • Reply Plutomeisje November 7, 2011 at 7:14 pm

   Dank je, ‘k ben er zelf ook helemaal weg van 🙂

 • Reply 5-minuten kerstdecoratie | Plutomeisje December 6, 2011 at 3:46 pm

  […] een blaadje geplakt en vormen nu ook een kerstbal. De kerstboom haalde ik uit een restje papier van een ander project. De strikken maakte ik uit restjes inpakpapier en van dat dun papier dat ze bij uw schoenen steken. […]

 • Reply Little Laced Dress | Plutomeisje March 27, 2012 at 8:11 pm

  […] mijn rokje van gisteren en dit rokje. Voor de bovenkant herwerkte ik een ander patroon waarmee ik al eens eerder een kleedje maakte. Blijkbaar moet ik daar ook nog altijd eens een volledige foto van maken, maar […]

 • Reply So far – pt.2 [Natuurhistorisch Museum Brussel] | Plutomeisje January 20, 2013 at 1:50 pm

  […] compleet naast de museumkwestie: weet ge dat kleedje waar ik hier naar verwijs, dat nooit gefotografeerd raakt? Awel, ‘k heb dat aan op de foto’s. Inclusief […]

 • Leave a Reply