Sketchbook

Sketchbook pt.12

Eind augustus kwam ik de blog van Igor + André terecht. Niet dat het de eerste keer was, maar deze keer was ik nog dieper onder de indruk van de prachtige schetsen die her en der op de blog rondzwerven. Ik telde de ingekleurde schetsen die ik op de blog had gezien op bij mijn 23 voor 24 voornemen om wat meer eigen schetsen van kleur te voorzien. En dus nam ik dus een nieuw schetsboek, nam de Elle bij de hand en schetste en kliederde wat met verf.

Poging n°1 – lukte niet echt goed

Sketchbook pt.12 - Modellen tekenen

Poging °2 – en het schitterende idee om met stiften te leren kleuren

Sketchbook pt.12 - Modellen tekenen

Poging °3 – raakte niet ingekleurd

Sketchbook pt.12 - Modellen tekenen

Poging °4 – ging al wat beter

Sketchbook pt.12 - Modellen tekenen

Poging °5 – raakte ook niet ingekleurd

Sketchbook pt.12 - Modellen tekenen

Poging °6 – raakte wel ingekleurd, maar dan wel met heel weinig kleur

Sketchbook pt.12 - Modellen tekenen

Poging °7 – was tot nu toe de laatste

 Sketchbook pt.12 - Modellen tekenen

‘k Vind het gevoel van de beschilderde pagina’s, de manier waarop ze een beetje kraken, echt geweldig. ‘k Wordt ook altijd spontaan blij als ik mijn dubbele pagina tegen kom, omwille van de kleurtjes denk ik. Helaas zijn dat de enige twee bladzijden in het schetsboek die naast elkaar beschilderd zijn, daarna ben ik ermee gestopt, omdat de bladeren niet super reageren op dubbelzijdig beschilderd worden… maar heck, aangezien ik er zo blij van wordt, moet ik daar misschien toch in volharden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply fairytalegirl November 11, 2011 at 1:35 pm

    wow, ik zou het niet kunnen!

    Grtjs

  • Leave a Reply