Daily Life, Handmade

Handgemaakte kerstcadeau’s

Een paar maanden geleden nam ik ergens half in mijn hoofd de beslissing om zoveel mogelijk handgemaakte cadeaus te geven. Het cadeau-seizoen en de examens komen nu tegen een razende snelheid dichterbij, dus het is tijd voor wat planning, aangezien er nogal veel cadeautjes op het menu staan (halvelings te wijten aan mijn achterstand in cadeautjes geven :?).

Ideetjes voor handgemaakte kerstcadeaus

Secret Santa! Ha, ik heb al serieus zitten nadenken over wat ik allemaal in elkaar wil steken en de puzzelstukjes beginnen een beetje in elkaar te vallen, ‘t wordt alleszins iets met een tas. Hoog tijd dat ik er in vlieg! Deadline is namelijk 15 dec (moet ten laatste de 20e in de bus zitten van het slachtoffer).

– Cadeautje voor schoonnichtje 1. Zes maanden geleden geboren en nog altijd geen volwaardig cadeau gekregen. Tegen nieuwjaar zou ik een cadeautje moeten hebben, ‘k heb alleszins afgelopen zondag al inkopen gedaan aan de Vermiljoen stand op Petit Bazar.

– Cadeautje voor schoonnichtje 2, want dat kind is het petekind van het Vriendje en daarvoor verdient die ook een cadeautje met nieuwjaar. Het hoe of wat is nog niet helemaal duidelijk hier. Speelgoed, kleren, slaapzakken en dekentjes heeft ze al in overvloed, geërfd van een oudere broer en zus en ruimschoots aangevuld door de oma, wat het niet makkelijker maakt om een goed cadeau te vinden.

– De broers, ouders & schoonzussen van het Vriendje, ‘t is nog maar de vraag of iets handgemaakt maken passend is, laat staan wat in godsnaam! 😛 *cadeautjes-crisis*

– Broertje en zusje van het petekindje van het Vriendje, want ge kunt kinders dat niet aandoen dat iedereen cadeautjes krijgt en zij niet. ‘t Is zelf al beslist wat! Deadline: nieuwjaar

‘t Is een lijstje dat mij een beetje stress bezorgt, maar een beetje stress is goed, dan schiet ik rapper in gang! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Miss Muffin November 14, 2011 at 10:56 am

  Hulp nodig? I’m like the queen of pressies :p

  • Reply Plutomeisje November 18, 2011 at 6:42 pm

   Ha, ge moogt altijd met ideetjes afkomen, ‘k heb ze nodig! 😀

 • Reply jessycj November 26, 2011 at 10:34 am

  Leuk moodboard! Heb je de link van die ‘drakenstaarten’ nog? Want die vind ik zo leuk, ik wil die zeker eens maken voor mijn zoontje! 🙂

 • Leave a Reply