Inspiratie

Pretty Things

Vorige week was er Petit Bazaar, waar ik eindelijk, na 6 edities, eens raakte. Mijn portefeuille raakte lichtjes geplunderd vooral hier en hier. Maandag was er een langverwacht Volbeat concert, dat vanuit een stoeltje werd gevolgd, aangezien ik nogmaals kennismaakte met mijn minst favoriete ziekte (als je al favoriete ziektes kunt hebben natuurlijk), buikgriep. De rest van de week werd er weinig gegeten, afgevraagd of ik nu buikpijn had van de honger of van ziek te zijn en werd er veel in bed gelegen.

Allemaal reden te meer om deze week extra goed te starten en wat is er beter om goed te starten dan een lijstje met mooie dingen? Ik dacht het al. 🙂

1. Ik ontdekte de blog van Afsaneh Tajvidi een tijdje terug en ik was meteen helemaal weg van haar schetsboeken en haar vogels. Ik wou dat mijn schetsboeken er even schattig uitzagen!Pretty Things - Afsaneh Tajvidi's Sketchbook

Pretty Things - Afsaneh Tajvidi's Sketchbook
Pretty Things - Afsaneh Tajvidi's Tattooed Bird

2. Bpost bracht een leuk postzegelvel uit “Snoep van bij ons”, ontworpen door Carll Cneut en Leen Depoorter
Pretty Things - Snoep van bij ons postzegels

3. Regenboog cupcakes! Stel dat het hier ooit nog eens begint te regenen, dan ga ik die zeker eens maken!
Pretty Things - Regenboog cupcakes

4. Ik kan nog steeds geen genoeg krijgen van vosjes!
Pretty Things - Vossenkussen
via Poppytalkhandmade
Pretty Things - Vosjes broche
via Etsy

5. Actrices die slimme dingen zeggen 🙂
Pretty Things - Ellen Page

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply