Tutorial

Post It War + DIY

Dit is zo een post die al een paar eeuwen in mijn drafts staat, te wachten tot ik eens zin heb om er wat tekst en foto’s tegenaan te gooien. Door het lange wachten, heb ik de hele hype-fase van het post-it warren gemist natuurlijk, maar ‘t zijn binnenkort examens en blok en ik ben ervan overtuigd dat dit het ideale tijdverdrijf is tijdens de pauzes!

Post it War

Het belangrijkste Post-it War ingrediënt is natuurlijk een blokje post-it notes (of afhankelijk van hoe ambitieus je bent een paar blokjes).

Post it War

In onze buurt werd er trouwens flink meegedaan met de hype (hippe buurt enal ^-^)!

Post it War

Post it war

Ok, op naar het DIY gedeelte nu!

Post it War - DIY

01. Beslis eerst welk figuurtje jouw raam (of deur) mag sieren. Het Vriendje koos voor jeugdsentiment en nam één van de monstertjes uit Commander Keen. Kies sowieso voor een redelijk hoekig figuurtje, liefst een gepixelde afbeelding, dat zet makkelijkst om in post-its. 02. Neem een blad met vierkante ruitjes en teken je figuurtje uit om te beslissen hoeveel post-its van iedere kleur je nodig hebt. Als alternatief kan je ook op zoek gaan naar een afbeelding van redelijk formaat van je figuurtje en deze uitprinten en opdelen in vierkanten. 03. Beetje valsspelen voor de zwarte “post-its” + ons kleine post-itjes moesten bijgesneden worden naar vierkantjes, met grote post-its zou onze figuur veel te groot geworden zijn. 04. Onderaan beginnen kleven terwijl je de tekening volgt en daarna trots uw werk overschouwen. En Pixel (hehe) vond het nodig om dat gepixeld ding eens van dichtbij te gaan bekijken.

DIY Post It War

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply