Handmade, Sewing

De Klara tas + giveaway

Klara tas + giveaway

‘k Zal het maar direct toegeven, ik heb geworsteld met het Klara-patroon. Niet omdat het moeilijk was, maar omdat ik er tegenop zag alles uit te tekenen, zeker alles dat meer dan 1m stoflengte vereist. Dat lag niet aan het patroon, dat ligt aan mijn afkeer van patronen uittekenen. Om u nog een voorbeeldje te geven: de Tatanne tas van De Zuster Van staat al maanden op mijn to do lijst. EΓ©n keer ben ik begonnen met het uittekenen van de patroondelen op papier, maar na een dikke 20 minuten heb ik het opgegeven. Ik overweeg van het op een ruilakkoord te gooien met een gewillig slachtoffer (patroondelen in ruil voor een tas ofzoiets), gewoon om dat toch maar niet zelf te moeten uittekenen. Vreemd genoeg vind ik patroondelen op stof tekenen dan weer niet lastig.

Als we heel mijn uitteken-drama achterwege laten (want eigenlijk moest er niets op papier gezet worden *bloos*, alles kan perfect rechtstreeks op de stof getekend worden), is de Klara tas heel eenvoudig in elkaar te steken. Simpel gezegd: ‘t is ofwel rechtdoor stikken ofwel rechtdoor stikken met een zigzag steek. Zelf plooitjes maken is eigenlijk gewoon rechtdoor stikken. De perfecte tas dus voor beginnende naai(st)ers die zichzelf een nieuwe tas willen gunnen en voor meer ervaren naai(st)ers die op zoek zijn naar een snel Kerst-cadeau (allez, om maar iets te zeggen hΓ©).

Klara tas + giveaway

Omdat ik nogal kritisch opgevoed ben, wil ik toch wel een paar opmerkingen delen, kwestie van niet alles rozengeur en maneschijn te laten zijn.

 • een patroon dat verwacht dat je 170cm lopende stof van iets hebt liggen, vind ik nogal optimistisch. Gelukkig is dat rap opgelost (170/2 hΓ© mensen + 1cm naadwaarde, twee keer), maar toch die 170cm dat was voor mij een intimiderend struikelblok (een stuk stof knippen dat langer is dan uzelf is gewoon altijd intimiderend, nah!).
 • 170cm voor de lussen is eigenlijk nogal veel, imo. Bij Klara II werd dat iets minder dan 160cm. Misschien moet je dat lengte van de hengels gelijk stellen aan uw eigen lengte ofzo voor een goed resultaat πŸ˜› *totaal niet patroonwetenschappelijk onderbouwd btw*

Klara is trouwens enorm ruim (yay!), bij de volgende versies (ja er komen er nog!) komt er zeker een gsm-zakje en een sleutelzakje bij, kwestie van niet te lang moeten zoeken vooraleer ik mijn fiets kan losmaken. Ze is dan wel niet meer binnenste-buiten-buitenste-binnen bruikbaar, maar dat vind ik niet zo erg.

Klara Tas giveaway*Giveaway*
Hoezeer ik ook fan ben van mijn Klara tas exemplaar, ik vond dat het veel te lang geleden was dat ik nog eens iets had weggegeven. Bij deze kan u, ja u daar, een exemplaar van de Klara tas winnen! Meedoen is heel eenvoudig, laat gewoon een berichtje na hieronder en vertel mij waarom je wel (of juist niet) uitkijkt naar de feestdagen.

+ extra deelnamekansen:
(laat een apart berichtje na voor iedere extra deelname, anders worden deze niet geteld)

 • wordt Google Friends volger (klik op “neem deel aan deze site” in de linkerbalk) en vertel het in een comment. Als je deze blog al volgt laat je gewoon een berichtje na waarin je me dat vertelt
 • deel de link naar deze give-away op Facebook, Twitter, Google+ of op je eigen blog
 • bezoek de Van Katoen website & shop als je dat nog niet gedaan hebt πŸ™‚

De winnaar wordt op 19 december bekend gemaakt! Veel geluk iedereen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

105 Comments

 • Reply Ineke November 24, 2011 at 7:24 pm

  i want i want i want…

  Bij deze Gedeeld!

 • Reply Ineke November 24, 2011 at 7:25 pm

  I want i want i want.. Bij deze: ik ben al follower!!!!!

 • Reply Ineke November 24, 2011 at 7:26 pm

  site bezocht…. I want very bad πŸ˜€

 • Reply Isabelle November 24, 2011 at 7:46 pm

  Ik kan je helpen aan het patroon van de Tatanne Bag! Mail me gerust op isabelle.blogt@gmail.com πŸ™‚

 • Reply Karel-Jan November 24, 2011 at 8:37 pm

  Ik kijk uit naar de feestdagen omdat dat mensen inspireert om giveaways te organiseren. Waar ik dan uiteraard kan aan deelnemen.

 • Reply Karel-Jan November 24, 2011 at 8:38 pm

  De Van Katoen website & shop bezocht πŸ˜‰

 • Reply Karel-Jan November 24, 2011 at 8:40 pm

  En een follower geworden.

 • Reply Fientje November 24, 2011 at 9:04 pm

  Ik kijk uit naar de feestdagen omdat we dan veel met familie samen zijn, en veel cadeautjes krijgen

 • Reply Little Miss Pineapple November 24, 2011 at 9:15 pm

  Mooi ! echt heeeeeeeeeeeeel mooi!
  Normaal wil ik dat de feestdagen zo snel mogelijk over zijn, veel te druk… maar dit jaar wil ik gewoon dat het zo snel mogelijk Kerstavond is, omdat ik dan eindelijk het ziekenhuis mag verlaten (ik ben nu 28weken zwanger en heb verplichtte platte rust in het UZ) Doordat ik ook thuis verder platte rust zal moeten houden, zullen we voor het eerst thuis, zonder drukte en enkel met ons gezin Kerst vieren en eigenlijk kijk ik daar heeeeeeeeel erg naar uit!

  en nu maar hopen dat ik een extra kerstcadeautje van jou win… want die tas is zoooooooooo super!

 • Reply Little Miss Pineapple November 24, 2011 at 9:16 pm

  ah, ik was al gewone volger (dacht ik toch), maar nu ben ik ook googlefriend…

 • Reply ktrn November 24, 2011 at 9:37 pm

  Ik kijk vooral uit naar de feestdagen voor het kopen/krijgen van kadootjes πŸ™‚
  En ook, en dat is misschien een beetje onnozel, maar ik hou zo van “kerst in huis”, en neen, de cd van Jingle Bells hoort daar niet bij! πŸ™‚

 • Reply ktrn November 24, 2011 at 9:39 pm

  Ben nu ook google-friend!

 • Reply ktrn November 24, 2011 at 9:41 pm

  De Van Katoen blog stond al in m’n Bloglovin, maar oeh, de shop, daar waag ik me voorlopig niet πŸ˜‰

 • Reply ktrn November 24, 2011 at 9:43 pm

  En ik heb de giveaway ook nog eens gedeeld. Meer kan ik niet doen voor deze geweldige Klara! Wat een super stofje zeg! En je zou echt niet denken dat je alleen maar rechtdoor hoeft te stikken :/ Leuk

 • Reply Katrien November 24, 2011 at 9:57 pm

  Ik kijk uit naar de feestdagen omdat ik dan 2011 kan afsluiten, het was een jaar met ups and downs. Maar 2012 belooft alvast mooi te beginnen met een spoedig herstel voor mijn schoonpapa, ons eigen huisje in januari en ons eerste kindje in maart. En misschien nog met een leuke tas er bij?

 • Reply Katrien November 24, 2011 at 9:58 pm

  En vanaf nu ook officiΓ«le follower hier!

 • Reply Give away van Plutomeisje | Crispkat November 24, 2011 at 10:11 pm

  […] nu pakt ze ook uit met een leuke Give Away. Een Klaratas kan de jouwe zijn! Meedoen is simpel, gewoon vertellen waarom je al dan niet uitkijkt […]

 • Reply Lelie November 24, 2011 at 10:30 pm

  Ik wil graag meedoen πŸ™‚ Wat een mooie tas! En ja die patronen, ik moet ze op de grond tekenen wegens gebrek aan een grote tafel, of beter gezegd: de tafel is ingepalmd door mjin liefje zijn giga computer :(, en tekenen op de grond is niet goed voor de rug en nek, dus dat is sind toen mijn minst favoriete deel,…

 • Reply Daphne November 25, 2011 at 11:04 am

  Dat is een schone versie! Dus ik ben meteen volger geworden om te zien wat voor moois je nog allemaal maakt!

  Ik kijk uit naar de feestdagen omdat er dan eindelijk een einde komt aan dit rotjaar πŸ˜‰ Hopelijk volgend jaar een beter!

 • Reply Hanneke November 25, 2011 at 11:17 am

  Wow! Wat een fantastische give-away. Ik kijk uit naar de feestdagen omdat ik dit jaar voor de eerste keer de kerstboom kan versieren samen met mijn zoontje (vorig jaar was hij nog maar 4 maanden, dus dan samen ballen kunnen hangen lijkt me wat optimistisch πŸ™‚ ).

 • Reply Hanneke November 25, 2011 at 11:17 am

  Ik ben ook volger en ik plaats een link op mijn blog!

 • Reply Vrouwtje theelepel November 25, 2011 at 11:26 am

  Ik kijk niet bijzonder uit naar de feestdagen. Met gescheiden ouders is de feestperiode vooral stresserend, want iedereen wil natuurlijk een kerst- of eindejaarsfeestje houden, en het is bijzonder moeilijk om dat in de agenda’s ingepland te krijgen. Om nog maar te zwijgen van het belabberde gevoel dat je hebt na een hele week van het ene eindejaarsetentje naar het andere te lopen. En van de stress om gepaste geschenkjes te vinden voor de nieuwe partners en hun kinderen… In die zin zou de tas natuurlijk van pas komen: het is een prachtig eindejaarscadeautje. Ik was van plan om Boleo-tassen te maken als geschenk, en had het patroon gekocht op Van Katoen. Maar ik heb hetzelfde symptoom als jij, plus ik vrees dat het een beetje te hoog gegrepen is voor mijn kunnen, gezien ik al last heb met het eerste werkstuk in de naailes (de schort en bijbehorende pannenlappen)… Misschien dan toch maar flesjes parfum of boekenbonnen kopen?

 • Reply Jos November 25, 2011 at 11:27 am

  Ja, ik doe graag mee aan de give away. Ik kijk niet speciaal uit naar de feestdagen, ik maak liever elke dag een feestdag met vrienden en familie om me heen!

 • Reply Jos November 25, 2011 at 11:27 am

  Ik heb ook een link op mijn blog gezet! http://creabh.blogspot.com/p/giveaways.html

 • Reply zo-ella November 25, 2011 at 11:30 am

  Wat een mooie tas, ik durf er niet aan beginnen, veel te weinig naaiervaring.
  Waarom ik uitkijk naar de feestdagen? Ik hou van de sfeer rond kerstmis & nieuwjaar. De donkerste dagen van het jaar opgehelderd door een kleurrijke kerstboom met veel te veel lichtjes, of door vuurwerk om middernacht. Waarom ik er niet naar uitkijk? Kerstmis doet mij ook wat eenzaam voelen. Iedereen gaat op bezoek bij familie of schoonfamilie, wij niet. De grootouders die de traditie in ere hielden zijn er niet meer, dus worden tradities vervangen door elkaar één of twee keer per jaar te zien om alle feestdagen in eens te vieren. En vriendje is er (nog) niet dus daar kan ik ook niet naartoe. Oplossing: eventjes genieten van het alleen zijn, met een goed boek, of een leuke film, of een fikse wandeling door het ijskoude bos.

  zo-Ella

 • Reply zo-ella November 25, 2011 at 11:31 am

  Ik werd zopas volger van je inspirerende blog …

 • Reply zo-ella November 25, 2011 at 11:32 am

  En ik bezocht de website van ‘Van Katoen’ voor de zoveelste keer (ik kan er geen genoeg van krijgen, van dit prachtige initiatief)

 • Reply Vietje November 25, 2011 at 11:58 am

  hey die wil ik wel!!!
  ik volg je!!

 • Reply Vietje November 25, 2011 at 11:58 am

  ik heb de van katoen shop al bezocht en kocht het eerste item, dat peuterkleedje, maar durf er niet goed aan beginnen!

 • Reply mili.ro November 25, 2011 at 12:08 pm

  OO! MOOie tas! Ik wil hem graag winnen (:
  ‘t Leuke aan de feestdagen vind ik een overzicht maken van kadootjes en ideeΓ«n daarvoor, kadootjes maken, kopen, lichtjes, warm en koud bij elkaar, en alle aperitiefjes en desserten die erbij horen.

 • Reply mili.ro November 25, 2011 at 12:08 pm

  Bij deze ben ik ook volger..

 • Reply mili.ro November 25, 2011 at 12:10 pm

  Γ©n de link is terug te vinden op mijn facebook-pagina (: [over enthousiast gesproken..]

 • Reply Naja November 25, 2011 at 1:14 pm

  Waauw! Die zou ik zo graag winnen! Het zou echt een perfect ‘gefeliciteerd-met-je-3-jarig-huwelijksjubileum’ voor mezelf zijn πŸ™‚ Zeker op 19 december, want dan zie ik dat de 20ste en dan is het eigenlijk. Schoon gemaakt! Chapeau!

 • Reply Naja November 25, 2011 at 1:14 pm

  En ik ben ook nog eens volger geworden.

 • Reply NoestigeNaaister November 25, 2011 at 1:22 pm

  Ik wil ‘m wel graag winnen. En troost u, ik haat het ook, als dat tekenen op patroonpapier, knippen, weer tekenen op stof en weer knippen. Maar het naaien maakt alles meestal weer goed πŸ™‚

 • Reply Dorien November 25, 2011 at 1:42 pm

  Leuke tas seg!! πŸ˜€
  Ik kijk dit jaar vooral uit naar de feestdagen omdat ik deze keer een paar mensen zal kunnen blij maken met zelf gemaakte dingen, net zoals jij met deze giveaway. πŸ˜‰

 • Reply 't Leentje November 25, 2011 at 1:42 pm

  Ik kijk er heel erg naar uit mijn 3 selfmade reversible bags (eerste creaties ooit maar best wel trots)onder de Kerstboom te kunnen leggen. Al zou het dan wel leuk zijn zelf ook een selfmade verrassing onder mijn eigen boom te vinden ;-).

 • Reply Dorien November 25, 2011 at 1:43 pm

  En bij deze volg ik je blog ook πŸ˜‰

 • Reply JoChapeau November 25, 2011 at 3:38 pm

  Waarom ik uitkijk naar de feestdagen … omdat ik op dit moment nog superveel zaken in mijn hoofd zitten heb, die ik straks (ik ben nog 2 weekends volledig volzet in de agenda) allemaal mag stikken, naaien, ineen steken … en ik heb er ontzettend veel zin in ! Ooh ja, je hebt er bij deze zeker een volger bij !

 • Reply JoChapeau November 25, 2011 at 3:39 pm

  Ik zet zeker een link naar je give away op mijn blog, want dit is echt een pracht give away.

 • Reply JoChapeau November 25, 2011 at 3:41 pm

  Met dank aan Van Katoen die je blogbericht deelde op FB, zodat ik ook hier terecht kwam ! En zelf ben ik ondertussen ook al gelukkige eigenaar van de meeste Van Katoen patroontje, ik twijfel nog even over de meisjes- en peuterjurk, maar wie weet komen die in de toekomst ook nog mijn mailbox binnen πŸ™‚

 • Reply Iris Schol November 25, 2011 at 5:33 pm

  was al follower, maar heb nu gedeeld en ben de site gaan bezoeken … Mag ik nu meedoen voor de tas ?

  • Reply Plutomeisje November 25, 2011 at 5:39 pm

   Voor iedere extra kans een extra berichtje aub, dat maakt het nummeren + lotje trekken om de winnaar te bepalen een stuk makkelijker voor mij πŸ™‚ Dus nog 2 berichtjes en dan mag je al zeker 3 keer meedoen voor de tas en als je nog even verteld waarom je wel of niet naar de feestdagen uitkijkt zelf 4 keer! πŸ˜€

 • Reply Miss Muffin November 25, 2011 at 5:36 pm

  Follower! πŸ™‚ En alsk win is ie voor Ine :p

 • Reply Miss Muffin November 25, 2011 at 5:37 pm

  Gedeeld πŸ™‚

 • Reply Miss Muffin November 25, 2011 at 5:37 pm

  En de Van Katoen website heb ik natuurlijk al bezocht πŸ™‚

 • Reply Iris Schol November 25, 2011 at 5:51 pm

  website bezocht :p

 • Reply Iris Schol November 25, 2011 at 5:51 pm

  gedeeld πŸ™‚

 • Reply Charlotte November 25, 2011 at 5:53 pm

  HΓ©, zat jij vanochtend toevallig in de les Historische kritiek? Ik zou zweren dat ik je tas daar zag liggen…

  • Reply Plutomeisje November 28, 2011 at 9:51 pm

   Neen, historische kritiek heb ik niet, maar ‘k heb wel al iemand in Gent zien lopen die ook een tas heeft met hetzelfde stofje, dus mss heb je ook die persoon gezien? πŸ˜›

 • Reply Iris Schol November 25, 2011 at 5:53 pm

  ik kijk uit naar de feestdagen omdat ik dan een weekje thuis ben πŸ™‚ en de gezelligheid van samen met de hele familie samen te komen is ook fun natuurlijk. Niet te vergeten de vele pakjes die er uitgedeeld worden en het lekkere eten opgegeten :p

 • Reply Ineke November 25, 2011 at 5:55 pm

  Waarom ik uitkijk naar de feestdagen???
  Is toch super om allemaal gezellig samen te zitten. Een filmpje te zien, samen lekker koken en eten. Love it!
  Cadeautjes geven (en krijgen) is ook super πŸ™‚

  Achteraf toch ook wel blij als het gedaan is, want met mijn verjaardag erbij, is dat 3 weken op rij feest.

 • Reply ZaZoZip November 25, 2011 at 6:06 pm

  Volg, volger, volgst ! En gedeeld op Facebook en op zazozip.blogspot.com !
  Waarom ik uitkijk naar de feestdagen: kerstboom versieren, pakjes maken, lekker eten met de familie …. om daarna snel af te tellen naar de zomer !

 • Reply Agi November 25, 2011 at 7:06 pm

  Count me in! Ik kijk uit naar de feestdagen voor de gezelligheid: huis versieren, samen met de familie eten en natuurlijk ook de cadeautjes, uitzoeken en krijgen ;).

 • Reply Agi November 25, 2011 at 7:07 pm

  Ik ben ook volger vanaf nu!

 • Reply Agi November 25, 2011 at 7:08 pm

  Heb de site pas bezocht om een patroontje te bestellen. Dat van de Klara-tas heb ik ook, maar die is nog niet gemaakt geraakt!

 • Reply Fia November 25, 2011 at 7:48 pm

  Amai, Wat een wondermooie tas. Ik zou erg blij zijn mocht ik deze binnenkort kunnen toevoegen aan mijn collectie. Ik heb de van katoen website en shop bezocht.

 • Reply jessycj November 26, 2011 at 10:15 am

  Echt een hele leuke tas, en ook een leuke blog! Ben met plezier een volger, heb jouw post op facebook gedeeld en heb de fantastische sit van Katoen bezocht. Voila sΓ©, nu nog winnen hΓ© πŸ˜‰

 • Reply Aline November 26, 2011 at 12:27 pm

  Wij kijken HEEL hard uit naar de kerstdagen omwille van de gezelligheid met de familie, lekker eten en natuurlijk cadeautjes!! Zelf cadeautjes maken is het leukste en dat vinden anderen ook, het is iets persoonlijks. De kerstdagen zijn (één van) de mooiste dagen van het jaar. Je zit gezellig bij elkaar aan het haardvuur, leuke dingen samen doen, genieten… Dat zijn voor ons Γ©chte feestdagen.
  xxxx Charlotte & Aline xxxx

 • Reply Aline November 26, 2011 at 12:29 pm

  Vanwaar heb je trouwens het stofje?? xxxx

  • Reply Plutomeisje November 26, 2011 at 1:37 pm

   Het stofje komt van Ikea, de binnenkant ook trouwens πŸ™‚

   • Reply Aline November 28, 2011 at 5:06 pm

    OOo, dan ga ik er morgen even naartoe !! πŸ˜€

 • Reply hanneke November 26, 2011 at 1:37 pm

  Ik bezoek de vankatoenwebsite heel regelmatig. Ik heb er al 2 patronen van!

 • Reply Ria November 26, 2011 at 4:41 pm

  Hoi 1:
  Ik volg je blog.

 • Reply Ria November 26, 2011 at 4:41 pm

  Hoi 2:
  Ik kijk uit naar de feestdagen omdat het gezellig is om allerlei mensen weer eens te zien en om daarna lekker uit te rusten.

 • Reply Ria November 26, 2011 at 4:42 pm

  Hoi 3:
  Ik plaats de link naar je blog/give-away op mijn blog aankleedpopje.blogspot.com.

 • Reply Ria November 26, 2011 at 4:44 pm

  Hoi 4:
  Ik ben ook al een paar keer in de Van Katoen shop geweest. Heel mooi initiatief!
  Ik heb het patroon van de Boleo besteld, maar nog geen tijd gehad om die te maken.
  Ik wil best een patroon voor je uit papier halen hoor. Geen probleem.
  En natuurlijk zou ik heel graag zo’n mooie Klara willen winnen!
  Groetjes, Ria.

 • Reply Griet November 26, 2011 at 8:09 pm

  Waarom ik wil meedoen? Omdat ik ook last heb van uitstelgedrag en de tas maar niet maak. En mijn oude is echt stuk.
  Waarom ik naar de feesten uitkijk? Vooral omdat we dan weer dichter bij de lente staan. Ik hou niet van winter en herfst!!!

 • Reply Vorige Week | Plutomeisje November 27, 2011 at 4:59 pm

  […] Shop! ← De Klara tas + giveaway […]

 • Reply Anja Onincx November 27, 2011 at 10:15 pm

  De feestdagen betekenen weer wat extra vakantie. En ik hoop dat ik tijdens die extra vakantie wat tijd vind om te naaien, haken,…

  Ooit wil ik deze tas ook eens zelf maken, maar eerst liggen er nog enkele andere projecten te wachten.

 • Reply Anja November 27, 2011 at 10:16 pm

  Ik zet een link op mijn blog met jouw give-away…

  Een extra kansje kan nooit kwaad!

 • Reply Aline November 28, 2011 at 5:10 pm

  Ik ben lid!

 • Reply Nicole Van Ryckeghem November 30, 2011 at 4:45 pm

  leuk tasje, maar vooral super mooi stofje… Maakt me blij !
  Zou er zelfs tijdens de feesten mee opgevrolijkt worden !!

  Kan desnoods ook een handje helpen met het oplossen vcan patroonproblemen…

 • Reply Ellen December 2, 2011 at 4:08 pm

  Wat een ontzettend leuke tas! Vind ook het stofje erg stoer en vroeg me al af waar je deze vandaan had, tot ik gisteren bij de Ikea binnen stapte en de stof zag! Wat was ik blij dat de stof niet vanuit een ver (en duur) land kwam, maar gewoon bij Ikea te koop is πŸ˜€

  Ik doe ook een gooi naar de tas: de feestdagen zijn voor mij echt een familieding. Sinds ik niet meer thuis woon zie ik mijn ouders niet zo heel vaak meer, maar met kerst kunnen we altijd lang en uitgebreid van elkaars gezelschap genieten!

  Liefs,
  Ellen

 • Reply mili.ro December 3, 2011 at 11:05 am

  O! Was ik nog vergeten zeggen vorige keer, ben natuurlijk ook al naar de Van katoen shop gegaan. Heb het patroon voor het kleedje van Mme Zsazsa gekocht.. nu enkel nog uitproberen.. (kadootjeswenslijst: meer tijd)

 • Reply Katja December 3, 2011 at 1:14 pm

  Ik wil ook graag een kansje wagen voor deze prachtige tas.
  Ik ben volger geworden en heb de Van Katoen shop reeds bezocht (en besteld!).

 • Reply Katja December 3, 2011 at 1:17 pm

  O ja, ook nog een link op onze blog geplaatst!

 • Reply MaManon December 3, 2011 at 9:00 pm

  Waarom ik naar de feestdagen uit kijk? Om hoe cliche te genieten met mijn man en onze kindjes. Genieten van de kleine dingen, mooie gedekte kersttafel met een gezellig kerstontbijt samen met de kinderen voorbereid, kerstliedjes zacht op de achtergrond en kaarsjes erbij aan. Stralende gezichtjes aan de tafel! Lekker samen er op uit naar het bos, genieten van de lichtjes in de bomen en snoepen van de kerstkransjes, knuffelen, lief zijn voor elkaar, spelletjes doen en lekkere hapjes eten. Vorig jaar mocht onze zoon laat opblijven en keken we de film ‘home alone’ omdat hij nog niet kan lezen hebben mijn man en ik, elke zin van de ondertiteling voorgelezen, genieten was dat omdat koppie van hem zien.
  Geluk zit hem niet in de grote dingen, je moet je kleine dingen leren zien (en niet alleen met kerst maar het hele jaar!) Ik wens jou en je gezin ook een fantastisch kerstfeest en dat je ook mag genieten van de kleine dingen! Liefs mamanon

 • Reply MaManon December 3, 2011 at 9:01 pm

  Owjah en mijn tweede berich, ik link je en volg je! Liefs Mamanon

 • Reply 3n173 December 5, 2011 at 8:27 am

  Oh my!! Wat een supersupersuperleuke tas en dat stofje… Gewoon zalig!!
  Ik kijk persoonlijk enorm uit naar de feestdagen voor de gezellige winteravonden samen met familie, vrienden… Het lekkere eten… En stiekem ook naar de cadeautjes die niet verplicht zijn maar toch altijd zoooo leuk zijn πŸ™‚

 • Reply 3n173 December 5, 2011 at 8:29 am

  En ik word een trouwe volger!

 • Reply 3n173 December 5, 2011 at 8:31 am

  En… Op http://www.3n173.blogspot.com staat een linkje naar deze supertoffe give away…

 • Reply Piepow December 5, 2011 at 3:14 pm

  Die tas zou ik wel graag winnen ja! Mooi is hij geworden!

  Waarom ik naar de feestdagen uitkijk? Ik ben gewoon een gezelligheidsmens, ik hou van de sfeer die errond hangt, het samenzitten met familie, … kortom alles wat van Kerst Kerst maakt!

 • Reply Piepow December 5, 2011 at 3:15 pm

  Berichtje 2:
  ik ben volger geworden van je blog, was hier nog niet eerder langsgekomen, maar vind het hier wel leuk en kom zeker nog piepen!

 • Reply Piepow December 5, 2011 at 3:16 pm

  Berichtje 3:
  Ik heb een linkje naar je give-away op mijn blogje gezet, neem maar een kijkje op

  http://piepow.blogspot.com

 • Reply Piepow December 5, 2011 at 3:18 pm

  Berichtje 4:
  En ik heb de Van Katoen website + shop al vaak bezocht. Het boleo-patroon ligt hier klaar, maar het is er nog niet van gekomen hem te maken. Shame on me, want ik vind hem zo mooi!

 • Reply sneksniltje December 6, 2011 at 2:26 pm

  Wat ‘n toffe tas ! En zo’n leuke stof. Daar doe ik graag voor mee. Omdat ik overtuigd ben dat ik dat nog niet zelf vanonder mijn prehistorisch naaimachientje zou kunnen toveren.
  Ik kijk eigenlijk nooit echt uit naar de feestdagen, zeker als het op het praktische aan komt. Mijn zus “eist” elk jaar mijn ouders op voor haar gezin op kerst en nieuwjaar, en mijn man en ik mogen dan meestal maar op bezoek gaan op tweede kerstdag of tweede nieuwjaarsdag en dan nog zeker niet voor 15u omdat anders “hun” feestmaaltijd nog niet beeindigd is…. Niet leuk dus.
  Gelukkig houden wij het gezellig in ons eigen gezinnetje. Genieten van de nachtmis, de kaarsen, de kerstboom en de kerststal, vinden ook de kinderen super. We houden nu eenmaal niet van uitspattingen en zo.

 • Reply els vanspauwen December 7, 2011 at 9:05 am

  wat een prachtige tas… natuurlijk doe ik graag mee!!

 • Reply els vanspauwen December 7, 2011 at 9:06 am

  ik ben nu ook een google friend follower geworden (met plezier). En wij kijken uit naar de feestdagen puur voor de gezelligheid!! Wij zijn ons trouwens nu al stillekesaan aan het onderdompelen in de kerstsfeer, juij….

 • Reply els vanspauwen December 7, 2011 at 9:08 am

  en de Van Katoen website/shop heb ik al regelmatig bezocht en dat gaat in de toekomst zeker en vast niet anders zijn.. πŸ™‚

 • Reply Janny Oosterom (Especial & More) December 7, 2011 at 9:52 pm

  Ik doe graag mee met de give away.’k Vind de tas erg leuk. Je blog ga ik volgen en natuurlijk zet ik deze give away er ook op. Als je het leuk vindt, kun je ook met mijn give away meedoen.

  Groetjes,
  Janny

 • Reply liesbeth December 12, 2011 at 9:59 pm

  heyla,

  via een link van deze wedstrijd op een andere blog, kwam ik hier terecht. Zeer leuk, dus volg ik je graag vanaf nu. En ook een zeer mooie tas natuurlijk! Ik kijk uit naar de feestdagen. Even een rustpunt met de familie en lichtjes in donkere dagen.

 • Reply liesbeth December 12, 2011 at 10:08 pm

  En dan heb ik meteen ook maar een link naar deze wedstrijd geplaatst op mijn eigen nieuwe blog:
  http://ontroerendgoed-liesbeth.blogspot.com/

 • Reply Nadine December 13, 2011 at 1:20 pm

  Ik kijk enorm uit naar de feestdagen omdat het zo lekker gezellig is met de hele familie.
  Een nieuwe tas voor bij de feestdagen zou fantastisch zijn πŸ˜‰
  Groetjes
  Nadine

 • Reply JokeG. December 13, 2011 at 1:44 pm

  1.
  De feestdagen zijn vooral leuk door het weekje verlof dat er bij hoort. Veel te veel te doen en veel te weinig tijd en dan is een weekje verlof welkom. Ook leuk is het gezellig samen zijn met de familie.

  PS. Dat stofje is gewoon super!

 • Reply JokeG. December 13, 2011 at 1:46 pm

  2.
  ‘k Had je blog al in mijn reader staan, maar nu ben ik ook officieel google friend volger.

 • Reply JokeG. December 13, 2011 at 2:04 pm

  3.
  gedeeld op:


  Google +

  facebook
  twitter

 • Reply JokeG. December 13, 2011 at 2:06 pm

  4.
  De van katoen website stond ook al in m’n reader πŸ™‚

 • Reply Kreatita December 14, 2011 at 9:16 pm

  Wat een superleuke tas!
  En ja, ik kijk wel uit naar de feestdagen, bij ons beginnen die dit weekend al een beetje, want hier in huis zijn vrijdag en zondag een jarige! Gaan we zondag lekker vieren. En dan Kerst, gezellig samenzijn met de familie, samen eten, samen cadautjes opendoen!

 • Reply Kreatita December 14, 2011 at 9:17 pm

  Ik heb je blog trouwens nog maar net ontdekt, maar ben wel meteen volger geworden! (hopelijk lukt het, want de laatste tijd doet GFC soms wel een beetje moeilijk)

 • Reply Kreatita December 14, 2011 at 9:18 pm

  Ik heb je give-away ook getweet!

 • Reply Kreatita December 14, 2011 at 9:20 pm

  En natuurlijk ben ik al eens gaan piepen op de site en shop van VanKatoen

 • Reply Muziekjes | Plutomeisje December 17, 2011 at 12:30 pm

  […] Zijn trouwens de laatste dagen om deel te nemen aan mijn Klara tas giveaway, dinsdag maak ik de winnaar bekend! Haast u dus als je nog niet hebt deelgenomen! Liked it? […]

 • Reply Karel-Jan December 19, 2011 at 11:03 pm

  En en en?

 • Leave a Reply