Inspiratie, Link Love

Link Love – X-mas ready! [pt.01]

Een lijstje handgemaakte (kerst)cadeautjes bij elkaar zoeken, klinkt makkelijker dan het is. Bij handgemaakte kerstcadeaus denk ik bijna standaard aan zelf gebreeën truien, sjaals en mutsen. ‘t Is dan ook niet vreemd dat ik bij mijn zoektocht naar handgemaakte cadeautjes vaak op tutorials voor eerdergenoemde voorwerpen stootte. In mijn laatste Link Love post stonden er al een paar tutorials die perfecte handgemaakte geschenken kunnen opleveren en ik wou verder gaan in dezelfde trant.

Link Love - Handmade gifts DIY's & Tutorials

01. DIY Peter Pan Collar door Honestly WTF
02. D.I.Y. Stiched Chevron Necklace door A Beautiful Mess
03. DIY 50’s headband door Elegant Musings
04. DIY Doily Necklace door Bluebird Vintage

Link Love - Handmade gifts DIY's & Tutorials

01. DIY Lightbulb Vase via Free People
02. DIY Silhouette Canvas via Justcallmechris
03. DIY Moss Frame via Ruffled
04. DIY Dinosaur Planter via Shaylafish

Met de silhouet tutorial kan je trouwens een heleboel kanten op, ik maakte onlangs een stukje wall art voor het vriendje (zwaar) geïnspireerd door deze batman-poster. Je kan natuurlijk ook een leuke quote vereeuwigen op deze manier. Nog een leuke manier om zelf canvassen te maken is met deze acryl-verf tutorial.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply fairytalegirl November 29, 2011 at 10:23 am

    Oh, maar het zijn wel zeer leuke dingen!

    Grtjs

  • Reply jessycj November 29, 2011 at 2:12 pm

    leuke ideetjes!

  • Leave a Reply