Handmade, Tutorial

5-minuten kerstdecoratie

Toen ik deze foto op Hello Sandwich zag, kreeg ik onmiddellijk kriebels om iets gelijkaardig proberen te maken. ‘k Heb helaas niet zoveel soorten mooi en vrolijk papier liggen, dus ik greep wat ik wel en masse heb liggen: magazines. ‘k Weet niet of het bij jullie ook zo is, maar ik heb stapels gratis magazines liggen (die ik overal mee grabbel waar ik maar kan), waar ik later vanalles uit knip. Een “Neen, geen reclame” sticker hangt dan weer wel op mijn brievenbus hoor!
Christmas Garland from HelloSandwich

Uit het Vero Moda magazine dat ik onlangs kreeg, haalde ik de disco kerstballen. Omdat ik het bolletjes kleedje & kousen zo feestelijk vond ik dat ook best geschikt als kerstdecoratie. Rondslingerende restjes masking tape (don’t ask :P) werden allemaal op een blaadje geplakt en vormen nu ook een kerstbal. De kerstboom haalde ik uit een restje papier van een ander project. De strikken maakte ik uit restjes inpakpapier en van dat dun papier dat ze bij uw schoenen steken. Zeg nog eens dat kerstdecoratie duur moet zijn. 🙂

Plutomeisje's 5 minuten kerstdecoratie

Aangezien ik een redelijk grote boom op mijn muur gezet heb, volgt er waarschijnlijk nog een hoop 5-minuten kerstdecoratie, ‘k heb namelijk nog magazines genoeg om dingen uit te halen. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply