Movies & Music

Muziekjes

Ik leerde dit liedje van Goldfrapp kennen via Scatingly Brilliant, die de bijhorende video maakte, en ik kan al lang niet meer bijhouden hoeveel keer ik het sindsdien heb afgespeeld! Het ideale winterliedje, het enige wat nog ontbreekt is een dik krakend sneeuwtapijt!

Liedje II dat door mijn hoofd spookt is het nieuwe Music for Life lied. Ik hou enorm veel van de oorspronkelijke versie van Zanna, maar de versie van Selah Sue, Tom Barman en The Subs vind ik zeker ook niet slecht. Ik weet dat veel mensen dit een “verkrachting” van het oorspronkelijke liedje vinden, wat ik zwaar overdreven vind. Bedenk maar eens hoe dit zou klinken moest B.A.B.E. dit “zingen”, dan spreken we nog wel eens over een verkrachting! 😛 Trouwens de clip bij dit nummer vind ik ook interessant!

‘t Zijn trouwens de laatste dagen om deel te nemen aan mijn Klara tas giveaway, dinsdag maak ik de winnaar bekend! Haast u dus als je nog niet hebt deelgenomen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply