Daily Life

Vorige Week

Afgelopen week heb ik helaas niet zo veel kunnen vastleggen op foto. De afgrijselijk periode die onder studenten bekend staat als “den blok” is weer aangebroken. Dat betekent voor mij vooral heel wat minder prutsen met stofjes, tekenpotloden en vooral zwaar minderen in het aantal uren dat ik achter de computer doorbreng (maar die zouden buiten den blok ook wel minder mogen zijn :P).

Om te beginnen ga ik ook wat valsspelen en een foto van vorige week tonen. Ik ging namelijk naar de kapper en vroeg een dip dye. Het resultaat was niet 100% zoals ik mij had voorgesteld, maar ik ben toch nog steeds blij dat ik het gedaan heb (en dat de kleur ondertussen een stuk minder fel is :P). Volgende keer wordt het waarschijnlijk een suikerspinroze onderkant en de keer daarna… sjah, wie zal het zeggen, misschien doe ik wel eens iets volledig zot!

Ahja en een goede foto ga ik er ook nog wel eens van nemen, maar met de regen de laatste dagen heeft mijn haar er nog niet veel goed bij gelegen…

Vorige Week - verfde ik mijn haar groen

Ik verpakte ook mijn Secret Santa pakje, ging naar de post en volgde het op internet. Volgens de post is het veilig aangekomen, voorlopig nog niets gehoord van de ontvanger, maar ze zullen wel niet liegen zeker? 😛 Ik wacht trouwens nog altijd vol ongeduld op mijn eigen Secret Santa pakje!

Vorige week - verzond ik mijn Secret Santa pakje

Ik nam ook voorlopig afscheid van mijn werkplek bij het UGent, normaal mag ik in de tweede semester terug gaan werken daar, maar tijdens de blok ga ik genieten van niet om 7u op te moeten staan en door de ijzige regen te moeten fietsen.

Vorige week - werkte ik mijn laatste dag van het semester

Voorlopig dus geen vrijdagmiddagen gevuld met het openen van stapels en stapels en stapels post. Op de foto staat gelijk 1/5 ofzo van de totale post van die dag, als het al niet minder is. De dag na “work for life” is er eentje met te veel post imo!

Vorige week - opende ik idiote hoeveelheden post!

Foto’s van mijn paper die ik vorige week moest verwezenlijken, ga ik jullie besparen. Auteursrecht levert niet bijster interessante dingen op bij mij, maar hopelijk toch goed genoeg om mijn prof tevreden te stellen. Voor de geïnteresseerden, ‘t ging over auteursrecht op het internet, stiekem vind ik dat wel een beetje leuk om mijn rechten als blogauteur te kennen. 😀

Hoe was jullie afgelopen week? Niet te veel door de regen moeten fietsen, hoop ik?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Leila del pozo December 20, 2011 at 10:16 pm

  Jij was mijn Secret Santa 🙂
  Ik heb het pakje vrijdag gekregen en je onmiddelijk een mailje gestuurd, heb je het niet aangekregen?
  Ik was er heel blij mee, ook met de kleur :-).
  Ik zal mijn mailtje nog eens opnieuw sturen.

  groetjes,
  leila

  • Reply Plutomeisje December 20, 2011 at 10:50 pm

   Hey Leila,

   ‘k ben blij dat de Secret Santa je beviel. ‘k Heb even in mijn mailbox gekeken en je mail was tussen de spam terechtgekomen, maar ondertussen zit het dus in mijn gewone inbox. 🙂
   Ik hoop alleszins dat je nog veel plezier aan de tas beleeft en nogmaals prettige feestdagen gewenst!

  Leave a Reply