Uncategorized

Klara tas giveaway: winnaar!

Klara tas giveaway

‘t Heeft lang genoeg geduurd, ‘t is tijd om de winnaar van de Klara tas giveaway bekend te maken! Ik heb eerst alle deelnemers op een blad opgeschreven en een nummer gegeven, dat was nodig aangezien er een aantal niet-deelnames tussen zaten. Vervolgens hebben we random.org nog eens bovengehaald:

Random.org - Random generator

Om vervolgens tot de conclusie te komen dat Iris de winnaar is! Proficiat!

Klara tas giveaway winnaar

Nog eens merci allemaal om zo talrijk en enthousiast mee te doen! Als je niet gewonnen hebt, dan kun je nog altijd het patroon voor deze tas op de Van Katoen website kopen (en de stof bij grote Zweedse meubelketen). Zeker geen schrik hebben voor het patroon, de tas is extreem gemakkelijk in elkaar te steken!

Hou ook mijn blog in de gaten, want één van mijn goede voornemens voor 2012 is alvast wat vaker een giveaway te organiseren!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Fallen Angel December 21, 2011 at 1:47 pm

    Dank u ! Dank u !
    De tas zal een goede thuis vinden 🙂 En 2 eigenaren die haar zullen liefhebben en koesteren :p

  • Leave a Reply