Daily Life, Inspiratie, Link Love

Eindejaarslijstjes lijst

Happy New Year!

Gelukkig nieuwjaar! Het is mij natuurlijk niet gelukt om mijn eindejaarslijstje voor het einde van het jaar online te krijgen, cadeautjes inpakken, te veel eten en te weinig slapen kosten nu eenmaal tijd!

Leukste ontdekkingen van 2011
* Begin 2011 lande er een doos van Japanse origine in mijn brievenbus. Bij wijze van verjaardagscadeautje had een vriendin een doos met 10 rollen Washi tape op Etsy besteld. Oh my, wat een ontdekking was me dat! Ik heb bij zowat elke gelegenheid de Wahsi tape bovengehaald, mij telkens verbazend over hoe freaking zalig die tape wel niet is. Ok, het is maar tape, zal je wel denken, maar ‘t is gewoon leuk om eens iets anders op uw cadeautjes, opbergpotten en muren te hangen dan altijd the same old doorzichtige tape die van die vuile lijmsporen nalaat als ge hem weer wil verwijderen. ‘k Heb mijn verzameling zelf ook nog eens uitgebreid met 10 rollen en neen, dat is niet genoeg! Verslavend, zeg ik u!

* Picnik ontdekte ik al een handig hulpmiddel om mozaïeken van afbeeldingen te maken. Ik dacht eerst dat ik de website niet veel ging gebruiken, maar het bleek toch verdomd handig te zijn!

Favoriete zelfgeschreven blogposts (aka ego time!)
Etsy Craft Party: in juni besloot ik dat ik, ondanks mijn examens, toch erg graag wou deelnemen aan de Etsy Craft Party. Normaal gezien is het de bedoeling met een hoop crafters samen te komen en een middag samen tussen de DIY-materialen te spenderen. Dat was helaas niet mogelijk, maar ik maakte en schreef een paar DIY-posts en eindigde de week met een give-away. Een beetje stressvol om te doen midden in de blok, maar vooralook erg leuk! Zeker iets dat voor herhaling vatbaar is, zo een paar keer op een jaar ofzo!

Pretty Things – Love is in the hair: Nog altijd één van mijn favoriete posts op visueel gebied. ’t Heeft uiteindelijk nog een paar maanden geduurd vooraleer ik de stap naar gekleurd haar durfde maken, waar helaas geen foto’s van zijn, aangezien de kleur nog sneller verdween dan sneeuw voor de zon…

Festival-outfits: Dit jaar stond er op mijn 23 voor 24 lijst dat ik op zoek zou gaan naar mijn eigen stijl. Daarmee bedoelde ik vooral mijn tekenstijl, maar tijdens het jaar werd me steeds meer duidelijk dat ik eigenlijk ook wel op zoek ben naar een meer gedefinieerde kledingstijl. Met deze outfits zou ik alleszins supergraag op een festival rondlopen en bij uitbreiding ook de rest van de zomer.

Link Love voor beginnende bloggers vond ik tof om samen te stellen en kei-informatief enal!

Ook nog tof dit jaar was om een herwerkte bloglayout online te kunnen smijten die ik tot op vandaag nog altijd niet beu ben en waar ik voorlopig zelf niets aan wil veranderen!

Coolste Tutorials
Ik kan mij niet meer herinneren hoeveel tutorials er niet aan mijn ogen voorbij gegaan zijn dit jaar, dankzij Pinterest was het makkelijker dan ooit om tutorials te ontdekken en bij te houden. Een keuze maken uit al die tutorials was dus zeker niet gemakkelijk, maar deze staan alvast bovenaan de to-do lijst voor 2012.

Gevlochten sjaal
Papier maché hertenkop
Vazen van oude gloeilampen
Pac Man Prikbord
Honinggraat kastje

Op mijn uitgevoerd-en-megacool-bevonden lijst staan de Klara tas, de dino-staarten, de pennenzak en het zelfgebonden boekje

Meest gelezen blogs in 2011
A Beautiful Mess
Artmind
Hello Sandwich
Little Chief Honeybee
NEnz
Planet Fur
The Dainty Squid
Verbeelding
Zilverblauw

Plannen voor 2012
Ik maak eigenlijk nooit goede voornemens, iets in dat concept spreekt mij niet echt aan. Bovendien moet ik in minder dan 24 dagen een lijstje met 24 dingen verzonnen hebben met dingen die ik in mijn 24ste levensjaar wil verwezenlijken. Ik maak wel erg graag lijstjes, dus bij deze nog een paar extra dingen die in 2012 door mijn achterhoofd mogen spoken:

01. Meer dingen doen! in tegenstelling tot vooral dingen plannen, er van alles bij dromen en verzinnen, maar de uiteindelijk uitwerking een beetje op de lange baan der eeuwigheid schuiven.

02. In dezelfde trant van hierboven, maar net anders: minder uitstellen! Ik heb de slechte gewoonte om alles te beginnen uitstellen, vooral op gebied van terug sms-en en (terug) mailen, maar ook blogposts lezen wordt hier uitgesteld wat eindigt in een eindeloze lijst tabbladen die blijven openstaan…

03. Een goed dagritme vinden, is ook iets wat in 2012 wel eens mag gebeuren. Nu is het opstaan en gaan slapen wanneer het mij past wat in alles behalve regelmaat eindigt. Ik wil dus mijn ideale aantal uren slaap en mijn ideale opsta & naar bed uren vinden, zodat ik mijn dag min of meer geroutineerd kan indelen. Ideaal zou zijn om ‘s morgens opnieuw te beginnen ontbijten en een half uur beweging te hebben en iedere avond te eindigen met een uurtje te lezen.

Voila, dat lijkt mij wel voldoende om het nieuwe jaar te beginnen! Hoe zit het bij jullie? Wat staat er bij jullie op de planning voor 2012?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply