Inspiratie

Pretty Things

Voila, mijn eerste examen is sinds vrijdag achter de rug en volgens mij is het permanent. Tegen dat deze post online komt ben ik al volop bezig aan examen 2, dus thumbs up, please!

01. Ik ben helemaal weg van de tattoos van David Hale, zijn stijl en kleurgebruik zijn echt geweldig. ‘k Geloof niet dat ik al zoiets gelijkaardig heb gezien en moest hij niet in Athens in de Amerikas wonen, dan stond ik morgen aan de deur om een afspraak te maken. Die scarabee op mijn pols in die stijl en in kleur, please!

Pretty Things - Tattoos by David Hale

Pretty Things - Tattoos by David Hale

02. Tegenwoordig loop ik ook helemaal zot van quilts (hoewel ik ze liever lappendekens noem, dat klinkt schattiger). Ze kunnen een enorme hoeveelheid kleur aan een verder neutraal interieur toevoegen en in een kleurrijk interieur blijven ze ook supermooi. Ideaal voor iemand die niet kan beslissen of ze haar gekleurde muren nu wel of niet een goeie zet vind (en die nog een paar liter witter verf in haar kelder heeft staan), wat ik ook beslis, een lappendeken gaat er perfect bijpassen!

Pretty Things

Pretty Things

Pretty Things - Quilts

03. Een andere current obsession zijn vlechtjes. Oh boy, als mijn haar ooit de geschikte lengte krijgt, dan ga ik mij uitleven! (en de haarkleur van foto nummer 2 is ook echt super!)

Pretty Things - Vlechtjes

04. De kunstwerken van Leilani Bustamante zijn ook pretty awesome. Liefelijk en tegelijk donker, dat is een contrast dat ik altijd kan appreciëren!

Pretty Things - The art of Leilani Bustamante

Prettty Things - The art of Leilani Bustamante

Pretty Things - The art of Leilani Bustamante

Bron: HiFructose

05. De birdies van Kate Wilson zijn cute & true as always!

Pretty Things - Kate Wilson Birdie

Bron: Kate Wilson

Voila, allemaal een erg prettige week gewenst & voor mijn mede-studenten veel sterkte! Ge zijt bijna halverwege/er vanaf! 😛 (nog drie van de vijf te gaan in mijn geval)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ellie loves Whisky January 16, 2012 at 1:37 pm

    Jij hebt echt smaak! Fav van deze pretty things gemaakt 🙂
    En die tattoo’s zijn echt zo mooi, dan zou ik er ook nog best eentje overwegen, want de meeste geven me zowat koudwatervrees en dat gevoel heb ik niet bij deze.

  • Leave a Reply