Daily Life, Handmade

Nog niet helemaal te laat, maar zeker niet meer op tijd: mijn SeSa post!

Veel te laat, maar minder dan een maand na Kerstmis en dus mag dat nog! Ik wou nog wat foto’s van mijn Secret Santa cadeautjes tonen, aangezien ik hier nog niets over gedeeld heb. Wel nog eerst even zeggen dat Tess superhard bedankt is om dat allemaal te organiseren! ‘k Vond het erg leuk (en ook wat moeilijk) om een pakje voor een onbekende bijeen te zoeken en als er volgend jaar een nieuwe editie komt, dan ga ik zeker opnieuw meedoen!

Ok, om te beginnen kreeg mijn Secret Santa dit moodboard van mijn doorgestuurd:

Secret Santa Moodboard 2011

Hoezo chaotisch? Hoezo enthousiast? Mijn sterkste staaltje photoshop ooit btw. Moest iemand plots een aanval van inspiratie krijgen en mij per se een cadeautje willen opsturen, mijn adres is verkrijgbaar via mail! En ‘t is binnenkort mijn verjaardag, dus ‘t zou nog goed uitkomen!

Secret Santa 2011 Cadeautje voor mij

Ik kreeg van mijn SeSa een grote doos, met drie cadeautjes in. Enthousiast als ik was, was de doos al open vooraleer ik mij herinnerde dat er foto’s moesten genomen worden. Pic’s or it didn’t happen en zo van die dingen.

In de doos zat ook een briefje van mijn SeSa, Anja van de blog *Sam.
Secret Santa 2011

Pakje 1, waarvan ik een foto heb vergeten nemen, was een Ikea knuffelratje dat nu tussen mijn boeken vertoeft, ver weg van de scherpe tandjes van mijn echte ratjes.

Pakje 2 was een kussensloop gepimpt met flockfolie met aan de ene kant een ratje en aan de andere kant een hond. Beestjes! Na de examens moet ik eens op zoek gaan naar een kussen, want dat is er nog niet van gekomen.. *bloos*

Secret Santa 2011 cadeautjes voor mij!

Secret Santa 2011 cadeautje voor mij

Pakje 3 was een geweldig warme wikkelsjaal, die nog niet veel van mijn hals geweest is, sinds ik het pakje heb opengedaan. Ik ben een rasechte koukleum en tijdens den blok verander ik altijd in een klomp ijs achter mijn cursus. Dekens en sjaals vormen op zo momenten mijn vaste outfit! Een beter foto van de sjaal volgt nog wel eens!

Secret Santa 2011 cadeautjes voor mij!

Mijn SeSa slachtoffer kreeg dan weer een bescheidener pakket in haar bus, wel eentje waar ik veel tijd in gestoken had op vlak van overpeinzingen (is die kleur wel de juiste kleur blauw, is de tas groot genoeg, welk patroon ga ik gebruiken & what the heck ‘k gaan zelf iets uittekenen). Secret Santa cadeutje voor mijn slachtoffer

Secret Santa cadeautje voor mijn slachtoffer

Uiteindelijk vond ik alleen een tas wat weinig en ik voegde nog een print van één van mijn tekeningen aan het pakket toe. Weliswaar met een geniale spreuk op om tijdens het nieuwe jaar in het achterhoofd te houden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply 23 before 24 – terugblik | Plutomeisje January 24, 2012 at 11:11 am

    […] Shop! ← Nog niet helemaal te laat, maar zeker niet meer op tijd: mijn SeSa post! […]

  • Leave a Reply