Daily Life

24 before 25

24 before 25 things to do
Bronnen: 12345678

‘t Was niet zo een gemakkelijk om een nieuw lijstje op te stellen, iets met te veel en te weinig ideeën op hetzelfde moment. Te veel ideeën die ik wel wil doen, maar niet noodzakelijk op mijn lijst wou zetten en te weinig die ik er echt wel op wou. Uiteindelijk toch tot een compromis met mijzelf kunnen sluiten en met veel trots, enthousiasme en  ongeduld presenteer ik jullie mijn 24 before 25 lijst!

01. Scarabee tattoo op pols
02. Rijbewijs – part I: theorie
03. Met photoshop leren werken
04. Schetsen, tekenen, tekenen en schetsen!
05. 10 afgewerkte schilderijen op papier of doek
06. 16 boeken lezen op 12 maanden
07. Het Louvre bezoeken
08. Lappendeken/quilt maken
09. Nog maar één keer in de week cola drinken
10. GIF’s leren maken
11. Een Final Fantasy spel uitspelen (keuze uit VIII – X – X-2 – XII)
12. Vijf nieuwe desserts maken
13. Dino’s @ BXL zien!
14. 12 kledingstukken maken
15. Een kat of hond adopteren
16. Leren zeefdrukken
17. Een geniale bachelorproef schrijven!
18. Honderd blogposts schrijven
19. Meer series kijken (Dexter, Chuck, Mad Men, Game of Thrones,…)
20. Dance, spring, run & hullahoop en een beetje gewicht verliezen
21. Producten voor webshop verzinnen, uittekenen & verkopen ♥
22. Polaroid foto’s maken!
23. Organiseer een craft party in real life!
24. Een nieuwe cultuur leren kennen

Niet allemaal nieuwe omdat ik mijzelf anders niet gemotiveerd krijg om de onafgewerkte punten van vorig jaar nog af te werken. + dit jaar opnieuw veel dingen ‘just for fun’ omdat het toch belangrijk is om toffe dingen te doen tijdens het jaar. Er zit bij mij nog altijd een enorme kloof tussen het aantal dingen die ik wil doen omdat ze tof klinken en het aantal dingen dat ik dan ook uiteindelijk doe. Ik heb vaak de neiging om mij alles zodanig prachtig voor te stellen als ik aan het wegdromen ben dat ik dan uiteindelijk niet ga (of in het geval van films of series niet kijk) omdat ik bang ben dat het niet gaat kunnen opleven aan mijn verwachtingen. Een heel slechte gewoonte vind ik zelf, dus mag hopelijk biedt mijn lijst mij dit jaar de extra push die ik soms nodig heb!

‘k Heb er alleszins enorm veel zin in (hoe kan ik ook anders, nu het einde van mijn examens in zicht is nu mijn examens gedaan zijn) en hopelijk ga ik er dit jaar wel aan denken om alles op de gevoelige plaat (of instant photo) vast te leggen! Wish me luck! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kathleen January 27, 2012 at 11:02 am

  Veel succes én plezier er mee!

 • Reply Dorien January 27, 2012 at 12:21 pm

  Nr 15 klinkt als een strak plan! 🙂
  Veel succes en plezier met je lijstje!

 • Reply Ellie loves Whisky January 27, 2012 at 5:49 pm

  Strak plan!
  Good luck and have fun.

 • Reply Ellen January 30, 2012 at 10:59 pm

  Nog gefeliciteerd! En om je op weg te helpen met nr 10: http://sayyestohoboken.com/2011/06/how-to-make-an-animated-gif.html

  • Reply Plutomeisje February 5, 2012 at 11:15 pm

   Ha, merci, daar ga ik al wat mee kunnen, denk ik. ‘t Was bij mij ook omwille van die prachtige bewegende foto’s (hoe Harry Potter) dat ik GIF’s wil leren maken, ‘k vind dat wel cool zo een foto waarin niets beweegt op zo één detail na. 🙂

  Leave a Reply