Daily Life

Verjaren = verjaardagscadeautjes!

Begaan als ik ben met mijn medemens, kon ik jullie natuurlijk mij verjaardagscadeautjes niet onthouden!

Voor het geval dat ik er geen zou krijgen dit jaar, trakteerde ik mijzelf eind december op een Dear Creautures kleedje dat ik al een aantal keer had voorbij zien komen op een bepaalde bekende craft blog. Ik werd verliefd, zocht het op Ruche webshop en bij Modcloth, twijfelde enorm hard, vloekte omdat ik geen creditcard had waardoor het uitverkocht was vooraleer mijn geld Paypal bereikte en kwam het uiteindelijk tegen bij Zoot. Aan de volle pot natuurlijk, maar what the hell, een mens wordt maar één keer 24, toch?

Dear Creatures Dress

Daarnaast trakteerde ik mijzelf op nieuwe lectuur, weliswaar in het kader van mijn 24 voor 25 project. Zeefdrukken en kleren maken, dat ga ik dit jaar supergoed kunnen doen, dankzij mij twee nieuwe boek(jes).

Zeefdrukken + Colette Patterns

Uiteindelijk gunde ik mijzelf nog een leuk hertje om aan de muur te hangen, eentje waar ik al maanden (en dan overdrijf ik echt niet) op aan het kijken ben, ik wist dat ik het vroeg of laat wel ging kijken en het soldenprijsje op PassiPasse overtuigde me helemaal!

Uiteraard voorzag het vriendje mij ook (overvloedig) van cadeautjes. De cd van Adèle (die mij gedurende de hele examenperiode wakker gehouden heeft achter mijn cursussen) en Mumford & Sons, de DVD van Sweeney Todd (Tim Burton ♥ Johny Depp ♥) en de derde Sin City Comic (waar blijft die tweede film nu eigenlijk?)

Verjaardagscadeautjes

ennnnnn

een Kindle! O_______O

Kindle

Sinds ik hier (en nog ergens, maar ondanks mijn uitgebreide zoektocht kan ik echt niet terugvinden waar) een erg overtuigende post gelezen had over de Kindle was er een klein beetje veel “want!” en een klein beetje “maar ga ik dat wel gebruiken, want ik lees nu nog amper”. Ondertussen is boek 1 van The Hunger Games uit (donderdagavond op de Kindle gezet, vrijdagavond uit = weinig slaap :P) en ben ik alweer verder aan het lezen in Persuasion. Mega content dus en over een paar weken zal ik wel nog eens een nieuwe post schrijven over mijn Kindle en mijn al dan niet gebruik ervan. Duimen van wel, want die 16 boeken die op de lijst staan, moeten gelezen worden!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Fielosophie January 30, 2012 at 5:37 pm

  Oh boy, wat zijn dat stuk voor stuk tóp kado’s!

 • Reply Charlotte January 30, 2012 at 7:31 pm

  Wauw, je vriendje was wel in een vrijgevige bui precies ^^ Laat zeker weten hoe de Kindle is, dan ben ‘k weer een stapje dichter (of verder) van het proces zouiknietookaanKindlebeginnen!

  Geniet van je voorlopig examenvrije bestaan en denk vrijdag nog eens aan mij 🙂 Laatste examen, yay!

  • Reply Plutomeisje February 5, 2012 at 11:10 pm

   ‘k Heb geduimd vrijdag, heeft het geholpen?

   Tot nu toe is de Kindle een succes, ‘k heb al vier boeken gelezen ondertussen en ‘t steekt mij nog niet tegen. ‘k ga nu proberen om de Millenium trilogie van Stieg Larson te lezen, wat ik beschouw als wat serieuzere boeken (itt fantasy van de laatste, wat ik altijd ongelofelijk gemakkelijk uitlees), dus ben benieuwd. Als ik het einde haal dan gaat de Kindle mijn held zijn 😛

 • Reply Kathleen January 30, 2012 at 7:40 pm

  Amaai. Je hebt jezelf wel héél goed in de watten gelegd! Maar dat mag. Je wordt maar een keer 24. 😉

  En een Kindle, dat blijft toch het beste kado dat je van je vriendje kan krijgen. Het Vriendje deed mij ook een Kindle kado hetzij voor mijn 25ste verjaardag :P. Dat is echt het beste kado EVER. Zonder twijfel.

 • Reply Yasmin January 30, 2012 at 9:24 pm

  Jezelf cadeaus kopen voor je verjaardag! Dat ik daar niet opgekomen ben! Echt leuke cadeaus!

  • Reply Plutomeisje February 5, 2012 at 11:12 pm

   ‘k Was daar ook nog nooit eerder opgekomen, maar idd ‘t was leuk om mijzelf al die extra’s te gunnen, al die dingen die al de hele tijd door mijn hoofd spoken als “ga ik ooit kopen” en nu had ik gewoon het ideale excuus! Tip: geef uzelf een maximum budget, anders ga je echt alles beginnen beginnen goedpraten met “‘t is voor mijn verjaardag” en dan is het ook niet echt speciaal niet meer 🙂

 • Reply Little Miss Pineapple January 31, 2012 at 5:27 pm

  Hier de kindle gekregen van het vriendje voor de 27ste verjaardag! Echt megahandig!

  en Hiep Hiep Rahoeeeeeeeeeeeee!

 • Leave a Reply