Inspiratie

Pretty Things

01. ‘k Heb het waarschijnlijk al een paar keer laten vallen, maar ik hou van sneeuw! De manier waarop de wereld gedempt wordt, de zachtheid, de eerste voetstappen maken in een ongerepte witte vlakte… maar ik haat dag 2 & 3,… wanneer alles tot een grijze pap vermalen is, de straten grijs zijn van het zout en alles minder kleurrijk lijkt dan voor de sneeuwval.

Pretty Things - Sneeuw

Bron foto’s: 1 & 2

02. De trailer van Advanced Style, die ik absoluut moest delen, omdat ie zo feel good is en voor mij nog maar eens het bewijs is dat je met je kleren en uiterlijk moet doen wat je wilt, dat je stijl & mode zelf bepaalt en dat je er op die manier echt gelukkig van kan worden!

03. Schoenen met een hiel die zwaar de max is! Ik heb al veel ontwerpers allerlei dingen weten doen met schoenen & hakken, maar nog niet zoiets subtiel en speels en cool tegelijkertijd.

Pretty Things - Claw boots

Bron

04. Gestreepte kousen!

Pretty Things - Stiped Socks

Bron

05. De Sailor Serie van Carla McRae!

Pretty Things - Sailor Sally

Bron

Allemaal een erg fijne week gewenst en mede-studentjes: geniet van de vakantie! Ik ga alvast beginnen met drie dagen Antwerpen onveilig te maken en veel van shopping, cultuur & kunst-dingen te doen, waar ik, ondanks de koude & slecht geïsoleerde schoenen, enorm naar uitkijk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Cleo February 6, 2012 at 11:17 pm

    Wat een zalig lijstje. Dat filmpje, wat zou ik er graag zo bijzonder bij willen lopen, gekke bril op, raar haar, de meest kleurijke brillen, cooool! Have fun in Antwerp 🙂

  • Reply Philly February 8, 2012 at 8:26 pm

    Je krijgt van mij de Liebster blog award
    http://philomeenkaan.blogspot.com/2012/02/mijn-eerste-award.html

  • Leave a Reply