Daily Life

Vorige week

‘t Was geen mega spectaculaire week vorige week, er werd niets van mijn lijstje geschrapt + het was sort of vakantie voor mij, aangezien de unief maandag & dinsdag gesloten was, dus geen les!

Vandaag en gisteren werd mijn computer trouwens volledig in beslag genomen om videospelletjes te spelen. Het Vriendje hield een LAN party en kwam een laptop te kort, dus de mijne werd opgeofferd. Dat zorgde er wel voor dat ik de laatste twee dagen enorm veel tijd had om volop te craften! En dat we ook idioot veel vaat hebben hadden. 😛

Vorige Week - LAN Party

Gisteren werd er onder andere een patroon voor een tas gemaakt. Waarschijnlijk is er ergens op het internet wel een patroon + handleiding te vinden, maar ik pruts graag met papier en stofjes, dus wou ik gewoon proberen om ze zelf te maken. Op zich is ze niets speciaals, hoewel ik voor de afwerking wellicht nog van mijn creatiefste kant ga moeten laten zien, aangezien dat mijn buitenste stof op is (en Ikea verkoopt die blijkbaar niet meer?). Wordt nog vervolgd dus.

Vorige Week - Nieuwe tas

Vorige Week - Nieuwe Tas

Ik tekende ook nog een patroon voor een zwierig rokje over. ‘k Heb ooit met dat patroon in gedachten een oranje Michael Miller stof met fietsjes op gekocht, maar nu begin ik serieus te twijfelen of een fel oranje rokje wel een goed idee is. ‘k Zag mijzelf al fietsen met mijn fietsrokje, maar ik heb echt geen enkel oranje kledingstuk + ‘t is fel en ik ben bleek, dus twijfel of mij dat wel gaat staan. Wat denken jullie? Gaan voor de oranje rok of iets neutraler van kleur kiezen en de stof houden voor iets anders. Een oranje tas bijvoorbeeld? 😛

Vorige Week - Michael Miller stofje met de fietsjes

Vandaag liet ik de stofjes en patronen trouwens voor wat ze waren en stortte mij op mijn papier en verfjes. Resultaat is één afgewerkt schilderij/motivational poster. + één uitgewerkte tekening met mislukte handen die bedekt is onder masking fluid. Dat spul stinkt trouwens enorm!

Vorige week - Tekeningen van de LAN party

En ook nog één happy ding: mijn plant gaat is aan bloeien! Ok, op zich niets speciaals, maar ik kocht deze plant lang geleden (3 of 4 jaar geleden) om heb op het grafje van mijn rat Ryuk te zetten (in die tijd begroef ik al mijn dooie ratten in bloempotten, zodat ze mee konden verhuizen als ik van kot veranderde). Een nadeel aan een plant op een dood beest zetten, is dat de plant het meestal ook niet lang trekt, zeker in combinatie met overvloedige bewatering. Long story short: de plant ging dood, maar ‘t waren blijkbaar knollen. Sindsdien heb ik geprobeerd om ze opnieuw te laten bloeien, maar verder dan een paar groene blaadjes ben ik nog nooit geraakt. ‘k Ben al maanden geduldig aan het wachten op het moment dat ze zou gaan verschrompelen zonder bloemen te zien, maar ze zijn er!

Vorige week - kreeg mijn plant eindelijk bloemen

Ondertussen zijn de gele knopjes op de foto al naar oranje verkleurd en opengegaan! Happy + supertrotse me!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply