Daily Life

Awards!

Ik kreeg zowat een halve maand geleden twee (!) awards van Rakketak. ‘k Had toen net een award-post gepubliceerd, dus ik stelde mijn post eventjes uit. Eventjes heeft nu lang genoeg geduurd en ‘t is tijd om mijn awards vol dankbaarheid te ontvangen (dank u!) en verder door te geven.

Liebster Award

Award 1 is de Liebster award, die de laatste weken al erg hard de ronde gedaan heeft. Ik ga deze niet specifiek aan iemand doorgeven, maar, als jij nog geen award gehad hebt en/of je hebt minder dan 200 volgers (beetje een moeilijk criterium nu Google Friend Connect afgeschaft is voor alle niet Blogger-blogs) dan is deze award helemaal speciaal voor jou! *insert galmende microfoon en kermis-kraam stem*

Versatile Blogger

Award 2 is de Versatile Blogger Award, eentje waarvan ik nog niet eerder de eer had om hem te ontvangen, dus yay!

Deze award komt met bijhorende instructie:

Now here are the rules, and what I have to do.
1.Add the award to your blog.
2.Thank the blogger(s) who gave it to you.
3.Mention 7 random things about yourself.
4.List the rules.
5.Award to 15 bloggers.
6.Inform each of the 15 by leaving a comment on their blog.

Zeven random dingen over mijzelf, dat past nog een beetje bij het dagthema van Wijvenweek, dus ziehier, extra zever over mijzelf!

  1. Ik volg 172 blogs via Google Reader en ik vind dat veel werk! Ik neem mij altijd voor om blogs te schrappen, maar ik krijg dat niet over mijn hard omdat iedereen zoveel coole dingen blijft schrijven of omdat ik hoop dat een bepaalde blog nog eens iets cools gaat schrijven. + ik ontdek ook de hele tijd nieuwe blogs. Lastig jong.
  2. Mijn favoriete kinderboek was Vanilla P. van Marc de Bel. Omdat de hoofdpersonage een ooglap had en hoe cool is dat wel niet! Ik hoop nog altijd op de dag dat ooglappen massa’s fashionable gaan zijn.
  3. Tegenwoordig vind ik niet veel kleren meer binnen mijn budget waarvan ik vind dat ze goed/mooi gemaakt zijn. Vroeger stoorde ik mij daar niet echt aan, maar nu wel. Hobbymisvorming onder naaisters?
  4. Voor Kerst kreeg ik het boek van Cupcake Wars met veel zotte extreem vreemde cupcakes in. ‘t Begint steeds meer te kriebelen om een paar vreemde exemplaren te maken… ook al ben ik totaal niet zot van vreemde desserts, ik wil eenvoud! (maar ik veronderstel dat ik wel testpersonen kan vinden die ze wel willen opeten?)
  5. Ik heb last van wereldreizigerskriebels en ik ben op zoek naar sponsors
  6. ‘k ben verslaafd aan Prince Mini Stars, maar zo één pakje bevat meer calorieën dan een volledige lat melkchocolade. 🙁 Al een chance dat ik even hard verslaafd ben aan groene appels…
  7. ‘k Wil supergraag kippen houden in mijn mini-stadstuintje, maar ‘k ben bang dat ons katten (kat 2 is een complete duts, die vormt alleen een gevaar voor zichzelf) ze gaat opeten als het een kleine soort is…

De award doorgeven aan 15 bloggers lijkt mij enorm veel, ‘t maakt het krijgen van een award dan ook wel minder speciaal vind ik, dus ik ga hem doorgeven aan drie graag gelezen bloggers:

  1. MlleAssorti – omdat ik altijd weg ben van haar maaksels
  2. Brunette Blogging – omwille van de leuke outfits in combi met goede artikels
  3. PlanetFur – prachtige fotografie, vrolijke kleuren en altijd inspirerend
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply