Daily Life

Vorige week

Vorige week was een drukke week, veel blogposts waar serieus over nagedacht werd, veel blogposts & nieuwe blogs om te lezen dankzij Wijvenweek en ook veel groepswerken die de nodige voorbereidingen vereisten. Volgende week belooft even druk te zijn op groepswerk gebied, maar ik heb (alweer) een leuk weekend in het vooruitzicht waar ik nu al naar uitkijk!

Hertje

EtsyNL riep op om iets te doen met een stukje textiel van 7×7 cm voor hun stand op de Textiel Plus Kunstdagen. Ik slaagde er zowaar in om voor de deadline mijn werkje af te werken & op te sturen en dit weekend hing het dan ook aan de Etsy stand te pronken. Snif, mijn kleine hertje, helemaal alleen in de grote wereld, ze zijn zo stoer, meneer!

Hertje

Jullie herkennen het stofje misschien van dit projectje dat ik ooit deed? Materialen zijn dus: handprinted fabric, vilt, draad & acryl verf voor de oogjes.

Plantje

Mijn plant is echt compleet zot aan het bloeien, een genot om naar te kijken en zeker na zo lang wachten. ‘k Moet trouwens echt wel iets goed gedaan hebben deze keer, of ze heeft er enorm veel zin in na al die jaren niet bloemen, want er zijn nog twee stengels met knopen tevoorschijn gekomen! *happydance*

Plantje

Gisteren trok ik trouwens samen met het Vriendje richting Hasselt, met de trein en zonder problemen, alwaar er een dagje cultuur & shoppen gepland stond met vriendinnetjes Ine & Iris. Mensen die ik minder vaak zie dan ik zou willen, wegens voorbij die afschuwelijke klotige Brusselse ring wonend + mijn gebrek aan rijbewijs. Er werd ontbeten in het Broodhuys, een gezellig kleine pandje, gewandeld richting Modemuseum en het Huis voor Actuele Kunst Z33 waar momenteel de tentoonstelling SuperBodies plaatsvindt (en op nog een paar andere locaties).

‘s Middags nestelden we ons in mini eethuisje annex interieurwinkeltje ‘t Pandje, waarna we besloten dat er genoeg cultuur bekeken was. Shoppen deden we bij Esprit (sjah :P). Uiteindelijk werd ons gezelschap uitgebreid naar zeven en begon de zoektocht naar avondeten. Dat vonden we ook, bij Kasbah Kasbah, waar we met superlekker Marokkaanse eten (in mega mooie kommen!) onze avond afsloten. Voor herhaling vatbaar!

Ketting + Stofje

Van Ine en Iris kreeg ik deze schattig ketting (voor mijn verjaardag in januari, maar ik sta nog verder achter :P), stiekem gekocht terwijl ik in hetzelfde winkeltje het stofje vond. Pretty!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply An March 18, 2012 at 11:04 pm

    leuk gedaan, dat hertje!

  • Reply la merlette blanche March 18, 2012 at 11:09 pm

    Oh, zo’n schone bloemen!

  • Reply elisse March 19, 2012 at 12:43 pm

    Wat een schone ketting! En moh uw hertje is zalig! Altijd leuk zo’n vrolijke week 🙂

  • Leave a Reply