Daily Life

Wat zit er in mijn tas?

Volgens mij een vraag die menig kennis zich al eens gesteld heeft, wat ik allemaal wel niet meesleur in die tassen van mij. Zo lang ik mij kan herinneren, ben ik iemand die altijd en overal een hele zak vol prullen mee naartoe sleurt. Vroeger was ik zo een kind dat, terwijl dat neefjes buiten gingen voetballen (niet dat ik een meisje meisje was, integendeel, maar voetballen heeft mij nooit ook maar één moer geïnteresseerd), op mijn eentje in mijn boeken bezig was, tekenend of lezend.

‘k Heb nog altijd die neiging, om mijn tas vol gerief te gooien voor het geval dat het bijvoorbeeld ongelooflijk saai is omdat de gesprekken mij niet interesseren, iedereen plots wegloopt, dat ik plots de meest geniale inval ooit krijg, dat er iemand een blad papier of een stylo nodig heeft of dat iedereen plots beslist om buiten te gaan voetballen.

De inhoud van de tas van Plutomeisje - proppen tot hij vol zit!

Ik wissel vaak van tas + ik haal ook altijd alles uit mijn tas vanaf ik thuis ben, geen rondslingerende papiertjes in mijn tassen dus. En meestal ook geen zakdoeken wanneer ik ze nodig heb.

Tasseninhoud - Daar vult ge al een gemiddelde bureau mee

Wat zit er in mijn tas & hoe spannend is die inhoud wel niet zeg: een slimme gsm – een zakdoek (maar ik had hem niet nodig) – notitieschriftje 1: mijn waar ga ik over bloggen, wat vind ik mooie kleren, wat ben ik nog van plan dit jaar,… notitieschrift & plakboek – daaronder schetsboek 1: het enige schetsboek dat mee op stap gaat – portefeuille van bij Mieke – zelfgemaakte pennenzak in Ikea stof met al mijn favoriete stilo’s in – schriftje 2: van Orla Kiely, wordt amper nog gebruikt sinds schriftje 1 in gebruik genomen is, maar gaat wel nog consequent mee – Agenda van BoyGirlParty – Sleutels met paddenstoel sleutelhanger van Dille&Kamille, omdat hij perfect past bij mijn boomstam-zakje van LittleOddForest.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply elisse March 21, 2012 at 2:45 pm

  Toffe inhoud zeg! Ik ben wel jaloers op die mooie notitieboekjes!

  • Reply Plutomeisje March 26, 2012 at 12:41 pm

   Die komen van Papiermier, ‘k heb mijzelf daar ooit eens getrakteerd ^-^

 • Reply la merlette blanche March 23, 2012 at 10:07 am

  Herkenbaar 🙂 Ik heb ook altijd veel gerief mee. Meestal twee tassen, een met de ‘normale’ dingen, en dan een extra tas om mij te amuseren op de trein, vandaag gevuld met: een roman voor als het kalm is op de trein, een boek over moestuinieren als het wat te druk is om mij op mijn roman te kunnen concentreren en een bolletje wol + haaknaald voor als ik geen zin heb om te lezen 😉

  • Reply Plutomeisje March 26, 2012 at 12:43 pm

   Wow twee tassen.. ‘k probeer alles in één grote te proppen en meestal haat ik dat wel dat mijn schouder er dan bijna afvalt, maar inderdaad ge moet u kunnen bezighouden en genoeg opties voorzien voor als ge geen zin hebt om te lezen 😛

 • Reply Madrina March 26, 2012 at 7:36 pm

  Wat een mooie tas. En mooie spulletjes ook. Vooral uw boekjes zijn super, maar ik heb dan ook een zwak voor boekjes en schriftjes.
  Ik sleur ook altijd vanalles mee.Ik heb de mijne ook een tijdje geleden open ‘gezwierd’: http://madrina.wordpress.com/2011/10/19/in-de-sjakos/

 • Leave a Reply