Link Love

Link Love

 Nog een paar uur en het is weekend! Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar goed weer zorgt altijd voor een hoop creatieve kriebels en volgens mij ga ik wel een paar uur achter mijn naaimachine te vinden zijn dit weekend. ‘t Is zondag trouwens ook stoffenspektakel in Kortrijk (hoewel het met dit weer echt jammer is dat het niet buiten plaatsvindt)waar ik mijn portefeuille nog eens ga plunderen.

Link Love - DIY Ideetjes

1. DIY Bow Clutch from Elm Street Life – 2. DIY Geometric Diamond Necklace – 3. Sugar on top felt bear plush – 4. Inspirational embroidery

En ook nog:

* Voor de lancering van het nieuwe seizoen Mad Men werden de advertenties in News Week in ware Mad Men Stijl aangepakt. Zeker de moeite waard om eens te bekijken.

* Bij Veritas loopt een wedstrijd waarbij je je eigen carré (uw weetwel, die vierkante klassieke sjaals) te ontwerpen. Drie winnaars worden dit najaar in productie gebracht.

* Iedereen heeft wellicht al eens een felt taxidermy werkje gezien, maar via Planet Fur ontdekte ik de Lego Taxidermy van David Cole, met best wel een originele kijk op taxidermie. Alleszins veel diervriendelijker dan echt beestjes aan de muur hangen + easy DIY-able, gewoon eventjes de lego-doos van de kinderen/neefjes/nichtjes/vroeger plunderen.

* Op Poppytalk vielen ze voor papieren kleren en ik ook. Als je weet hoe moeilijk het soms is om stof te laten doen wat je wilt, dan kan je alleen maar respect hebben voor mensen die het proberen met papier. Volgens mij ook erg leuk om ergens in huis zo een kledingstuk (of een paar) als decoratie op te hangen.

Prettig weekend allemaal!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply