Fashion, Handmade, Sewing

Fietsrokje

Het stofje kocht ik vorige winter toen het solden waren bij Drygoods Design Online, ik zag mijzelf toen al vrolijk rondfietsen met een fietsstof-rokje. Vlak voor ik mijn stof wou beginnen knippen sloeg de twijfel toe. Is dat wel mijn kleur, ga ik dat wel aandoen, blahblahblah… Het stofje raakte een paar weken geleden geknipt en afgelopen weekend stak ik het in elkaar.

Patroon is hetzelfde van dit rokje, maar ik liet de opgestikte zakken weg (ze zijn nogal diep, waardoor het moeilijk is om er iets uit te halen + vorige keer was er al een na een paar uur een stukje afgescheurd :s), ‘t is ook een maat kleiner dan de vorige (‘t hing echt te veel op mijn heupen) + ietsjes korter.

Fietsrokje

En de foto’s.. sjah, het Vriendje is niet de beste fotograaf die ik ken + ik ben niet zo een goed model = niet al te beste foto’s, maar ‘k ben wel een straat verder tegen een publieke muur gaan staan poseren allemaal voor jullie!

Fietsrokje

Wat wel altijd goed gaat is de occasionele spring-foto. Ok, met zo een ronde plek van de zon, maar ‘t kon erger (de foto’s van mijn kleedje zijn gezonnestormd of whatever de officiΓ«le term is, morgen beter :P)

Fietsrokje

Fietsrok

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Charlotte March 26, 2012 at 6:10 pm

  Ik vind de eerste foto best geslaagd. En het rokje zelf natuurlijk ook πŸ˜‰

  • Reply Plutomeisje March 26, 2012 at 8:44 pm

   ‘t is maar één van de vele, de meeste waren echt wel mislukt πŸ˜› Chance dat allemaal digitaal is tegenwoordig

 • Reply la merlette blanche March 26, 2012 at 8:25 pm

  Zo’n GE-WEL-DIG rokje! Als ik dat zou tegenkomen in de winkel, zou ik het kopen! Direct! πŸ˜‰

  En ‘technisch’ dan: is dat met een blinde rits? Of een rekker? Of nog iets anders? Hoe dan ook: ik ga dit pinnen! Al was het maar gewoon ter inspiratie πŸ˜‰ (want ik heb die knipmode niet en blablabla…)

  • Reply Plutomeisje March 26, 2012 at 8:46 pm

   Hehe πŸ˜€

   ‘t is met een gewone rits, blinde ritsen dat lukt mij om één of andere reden niet, maar ze zit er redelijk verborgen in, ‘t is zowat met overlap. En als ge wilt, wil ik u altijd een kopietje van dat patroon opsturen, ge moet dan maar uw afmetingen eens mailen? πŸ™‚

   • Reply la merlette blanche March 27, 2012 at 9:06 pm

    Oh, als je dat zou willen doen, zou dat wel tof zijn! Welke afmetingen heb je precies nodig? Taille, heup, nog dingen?

    • Reply Plutomeisje March 27, 2012 at 10:31 pm

     Taille en heup is het enige denk ik πŸ™‚

    • Reply Plutomeisje April 4, 2012 at 5:33 pm

     Had je al gemaild? Want ‘k heb nog geen mail ontvangen en ‘k zou niet willen dat er enen tussen de spam beland is.

     • la merlette blanche April 4, 2012 at 6:51 pm

      Ik had nog niet gemaild, neen, oepsie! Maar ik heb me er nu meteen een meter bij gehaald. Taille = 69, heup = 99. Alleszins al heel erg merci! πŸ™‚

     • Plutomeisje April 5, 2012 at 12:24 am

      Mail je wel nog even je adres door, anders kan ik het patroon niet opsturen πŸ™‚

 • Reply Keli March 27, 2012 at 8:33 am

  Eline, the skirt looks amazing!! Wish I knew the right words for translation but I love it!! Thanks,
  Keli @ Drygoods Design

  • Reply Plutomeisje March 28, 2012 at 4:25 pm

   Thank you, I’m glad you like it πŸ™‚

 • Reply lieze March 28, 2012 at 12:43 pm

  cute! πŸ˜€

 • Reply Little Laced Dress | Plutomeisje May 6, 2012 at 1:57 pm

  […] ← Fietsrokje Link Love […]

 • Reply Link Love | Plutomeisje November 23, 2012 at 3:37 pm

  […] bestelling van 40$ krijg je daar 40% korting en dit nog tot 1 december! De stof van mijn befaamd fietsrokje kwam van daar & ik was super tevreden met mijn […]

 • Leave a Reply