Inspiratie

Pretty Things

Maandag, altijd een beetje een dubbele dag, aangezien dat er een nieuwe week begint, het niet langer meer weekend is en ik gewoon keihard les heb. Huil. Gelukkig ligt er prachtig weer in het verschiet + ik ga mij vanavond amuseren met mijn nieuwe kleren te fotograferen op zo een flatterend mogelijke manier. Nieuwe kleren als in nieuwe handgemaakte kleren, waarmee ik erg happy ben (‘k ben zo trots op mijn afwerking :P), binnenkort daarover dus een blogpost, maar nu, een lijstje met mooie dingen!

01. Zalige koperen ring, afgewerkt met enamel in muntgroen. Ok kleine waarschuwing, er kan een beetje veel muntgroen in deze Pretty Things zitten. ‘k Ben er een klein beetje helemaal van weg.Copper Arrow Ring dipped in mint enamel

02. Een goede opbergmanier voor mijn ringen & co is iets dat al een tijdje op mijn verlanglijstje staat, maar tot nu toe is nog niet gevonden. Dit Jackalope schaaltje komt belachelijk dicht in de buurt, ‘t is juist de perfecte hoeveelheid kitsh!Modcloth - Myth Perfect Jewelry Holder

03. Ombre collans, yes please! De wit-zwarte zijn mijn favorieten, maar op de Etsy shop waar ze vandaan komen hebben ze nog talrijke andere kleuren.Pretty Things - Ombre Tights

04. Pastel dr. Martens! Vooral de Muntgroene staan bovenaan mijn verlanglijstje! Geen idee waar de foto oorspronkelijk vandaan komt, maar de roze Dr. Martens zijn alleszins te vinden bij Zalando.Pretty Things - Pastel Dr. Martens

05. Nog een paar pretty shoes ♥ Uit de F/W 2012/2013 collectie van BlugirlPretty Things - Shoes ♥

06. Voor de mensen met een gebrek aan fondsen/een wispelturige stijl/smaak of gewoon geen zin in een permanente tattoo: stylish tijdelijke tattoos.Pretty Things - Tijdelijke tattoo

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply elisse March 26, 2012 at 12:26 pm

  Leuk lijstje! Ben benieuwd naar uw zelfgemaakte kleren! En ja, bweik, een nieuwe week. MAARR wel de laatste voor de paasvakantie, yaaaaay!

  • Reply Plutomeisje March 26, 2012 at 4:56 pm

   De zelfgemaakte rok komt er straks aan, de foto’s van mijn kleed zijn helaas niet goed gelukt (mijn vriendje en camera’s -___-)

   En sjjjt, ‘t is nog niet halverwege het semester, ‘k heb meer tijd nodig! 😛

  Leave a Reply