Link Love

Link Love

Het is vrijdag en het is gedaan met het goede weer. Dat roept enigszins tegenstrijdig gevoelens op bij mij, maaar! dit weekend is het De Invasie van Gent, in Gent (zondag kunt ge mij daar in de voormiddag als helpend handje vinden) en bovendien wilt slecht weer zeggen dat het compleet verantwoord is om een hele dag achter uw bureau te zitten, creatief te wezen. ‘k Heb zo wel het gevoel dat er bij mij een paar magazinereclames gaan gepimpt worden…

Link Love - Doodlebomb-edBron: Doodlers Anonymous – Artists: Brenna – Angelina Ioannides-Beer – Alice Savage

Doodlers Anonymous organiseerde in Februari een Doodlebomb-ed wedstrijd. De bedoeling was heel eenvoudig: doodle op een reclame uit een magazine en maak zo iets helemaal nieuws. De wedstrijd is ondertussen afgelopen, maar ik vind het idee op zich nog altijd super. Ideaal voor als je een beetje in een creatieve dip zit of gewoon frustraties wilt uitwerken op mooie lachende mensen zonder dat er doden vallen.

Link Love - Diversions' Cloning photosBron: Diversions blog

Iedereen weet wel hoe de gemiddelde fashionblog & foto’s er ongeveer uitzien. Kwestie van het nog eens samen te vatten: blogger + pretty clothing + pose = foto. Herhaalt dat een aantal keer (of neemt een fotografie obsessed vriendje in huis) en vroeg of laat hebt ge een aantal goeie blog-able foto’s. Stef van de blog Diversions gaat een stapje verder en maakt clone-foto’s van zichzelf + ze geeft ook een beetje extra informatie hoe je zelf zoiets kan bereiken. Ik weet dat niet iedereen zin heeft om outfit foto’s te maken, maar cloning lijkt mij gewoon ook een leuke techniek om productfoto’s te maken of een craftproject extra origineel in de verf te zetten!

Ook op de Coletterie, de blog van Colette Patterns, werden er deze week fotografie tips gepost (sjah, als ge te laat waart om u in te schrijven voor de Van Katoen fotografie tips sessie, moet ge ergens beginnen hé, internet bvb :P)

Link Love - Rainbow tipped french manicureBron: Kyla Roma

As you all know, I’m a sucker for pretty nails. Kyla deelde deze week een tutorial voor een regenboog french manicure, onopvallend en erg mooi & vrolijk!

Ook nog:

* Weekend.be organiseert de Weekend.be blog awards, dus als er ergens op het Belgische interweb een blog is die je enorm cool vindt, nomineer hem! Ik heb er alleszins al een paar in mijn hoofd die een nominatie verdienen! 🙂

* Meridith van One Sheepish Girl houdt al een tijdje een Blogging fo Confidence series, waarin ze niet alleen praat, maar ook doet! Blogs als therapie, me likes + inspirerend natuurlijk!

* De “29 ways to stay creative” lijst die al een tijd op internet rondslingert is nu ook beschikbaar in video versie. Instant kriebels!

* deze “Like an artist” comic op Deviantart = ♥ (soms zijn mijn ingenieuze beschrijvingen gewoon op, ok?)

+ wenst u allemaal een prettig weekend/een goede reis!*

*schrappen wat niet past
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Natacha Steven May 23, 2012 at 1:09 pm

    You do have a pleasant blog !!

  • Leave a Reply