Daily Life

Vorige Week

Beetje een slome week + druk weekend achter de rug, stiekem verlang ik nu al naar mijn bed, maar er moet eerst nog een film gekeken worden! Gelukkig enen waar het gepermiteerd is om in slaap te vallen!

Mango!

Ok, niet bijster spannend, maar ik at voor het eerst mango! ‘k Ben van “when was the last time you did something for the first time” aan’t doen en dan moet een mens zijn grenzen verleggen! Avontuur opzoeken! En mango’s leren eten.

Examenplanning

Donderdag kregen wij onze examenroosters. Hoera enal wegens de optijdheid. Iets minder hoera is dat er twee examens op dezelfde dag en hetzelfde uur geland zijn. Dat kan problemen geven…

Schrödinger

Zie eens hoe mooi mijn kat wel niet is? Hij is niet slim, hij kan niet klimmen, hij kan ook niet deftig miauwen of van zijn kattenbak gebruik maken, maar hij kan wel poseren voor foto’s! En wat moet een kat meer kunnen eigenlijk?

Kleedje

Vergeten tonen toen ik mijn kleedje showde dinsdag, maar ik ben stiekem een beetje trots op de andersgekleurde binnenkant en het ingenaaide “merk”label. Hoe professioneel enal.

De Invasie van Gent

Dit weekend werd Gent overgenomen door de strijders van de Invasie en wel in de gebouwen van de Bijloke, een gebouw dat de afgelopen jaren een grondige restauratie onderging en waar ik stiekem een beetje verliefd op ben.

Cupcakes van Julies House

Aan het standje van Julie’s House kon ik natuurlijk niet weerstaan, zeker niet als ge nog niets hebt gegeten en geen vooruitzicht hebt op eten die dag, dus cupcakes als ontbijt/middagmaal, yes we can!

Soki, de Strijdster met één van de mooiste opstellingen

Deze morgen stond ik daar namelijk als vrijwilliger, beetje steward te spelen, aan de ingang van de Anatomische zaal, waar onder andere strijder Soki stond, met een eenvoudige, maar mooie opstelling. ‘k Heb ondertussen al een paar Invasies achter de rug en haar standen zijn altijd mooi verzorgd, met een duidelijke visie.

Black Balloon + Strook

Black Balloon had eigen wegwijzers gekregen + een eigen zaal. Artwork op de wegwijstotem is afkomstig van Strook.

Communicatie + PR

Na mijn voormiddag vrijwilliger spelen, kon ik nog vlug een lezing meepikken van Trui Moerkerke & Jan Seurinck van FlandersDC over communicatie en PR technieken voor creatieve mensen die de pers willen bereiken & een goede sociale media campagne willen opstellen. ‘k Ga niet zeggen dat het enorm nieuw was voor mij allemaal, maar toch altijd leuk om af en toe zo eens een opsomming te krijgen, kwestie van mijzelf te brainwashen tot ik het ooit eens nodig mag hebben.

Hoe was jullie weekend? Toevallig ook rondgelopen op de Invasie? Of iets rustigers opgezocht?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kathleen April 1, 2012 at 9:30 pm

  Ik heb er mijn doel van gemaakt om op Van Katoen een cupcake van Julie’s House te bemachtigen, omdat ik dat nog nooit heb gegeten en omdat die er altijd zo o-ver-heer-lijk uitzien. Een mens moet doelen stellen in zijn leven, hé? 😉

  • Reply Plutomeisje April 2, 2012 at 11:40 am

   Zeker! En vooral als het zo lekkere doelen zijn! 😀
   ‘k Moet wel zeggen dat ik de cupcakes meestal iets te zoet vind voor mijn smaak, daarom dat ik daar meestal één van hun taarten eet, de witte chocoladetaart met speculoos of de kaastaart zijn daar echt echt heeeeeeel lekker! Dus moesten hun cupcakes uitverkocht zijn, zeker niet twijfelen als ze nog witte chocoladetaart hebben!

   • Reply Kathleen April 2, 2012 at 7:43 pm

    Dat staat hierbij genoteerd! 😀

 • Reply la merlette blanche April 2, 2012 at 11:04 am

  Ik vind de mango er veel lekkerder uitzien dan de cupcake, maar dat zal wel aan mijn groeiend ‘jakkes’-gevoel tegenover suiker liggen 😉 Los daarvan: cupcakes als middagmaal of ontbijt, natuurlijk, graag zelfs 🙂 Mijn collega’s kijken wel eens raar als ik een of ander taartje naar binnen zit te spelen tijdens de middagpauze 😉

  • Reply Plutomeisje April 2, 2012 at 11:47 am

   Mja, moest het een gezond gedoseerde cupcake zijn dan zou ik dat ook niet erg vinden als middagmaal, maar deze zijn echte suikerbommen. 😛
   En ben nog niet echt fan van de mango, beetje vreemde textuur, maarja, ge kunt niet hele dagen groene appels zitten eten hé. 😛

  Leave a Reply