Inspiratie

Pretty Things

Goeiemaandag allemaal! ‘t Is Paasvakantie (hurray!) en er is een nieuwe Pretty Things (meer gejuich)!

01. Een beetje hypnotiserend, een beetje om misselijk van te worden door dat gedraai, maar vooral erg cool, deze pseudo 3D tekeningen van Dain Fagerholm.

Pretty Things - Semi 3D Doodle GIFs

Pretty Things - Semi 3D Doodle GIF's
via Doolers Anonymous by Dain Fagerholm

02. Ik ben momenteel ook compleet weg van Helleborussen, zeker na het zien van deze post op Design*Sponge. Zo veel soorten, kleuren en vormen! ‘k Had mij zelf ook twee Helleborussen gekocht, maar ze zijn alles behalve gelukkig. De ene heeft waarschijnlijk een schimmel (‘k dacht eerst slakken, maar daarjuist heb ik die mening bijgesteld, toen ik sporen zag weg zweven) en de tweede staat wel nog recht, maar ziet er niet zo fris uit. Zucht. Gelukkig dat die op de foto’s er wel schitterend blijven uitzien!

Pretty Things - Helleborus

Pretty Things - Helleborus
Bron: DesignSponge

03. Deze “Hibernate with me” kraagjes zijn ook erg leuk, zelf nu de winter achter ons ligt!


Bron: Cleoferinmercury via LuckyPony

04. Deze twee kleedjes van Lana Stepgul mogen direct in mijn kleerkast komen wonen als ze dat willen.

Pretty Things - Dresses from Lana Stepgul

05. Deze vreemde print van Vladimir Stankovic doet me altijd glimlachen, ik hou wel van vreemdheid + schattigheid met een evil twist.

Pretty Things - Venomous Grove Print

En nog vlug: wat vinden jullie van tweetalige blogs? Ik ben al geruime tijd aan het overwegen om ook in het Engels te bloggen, kwestie van een iets ruimer lezerspubliek aan te spreken. Wat vinden jullie van blogs waarbij de teksten vlak onder elkaar in het Nederlands en dan in het Engels staan? Of zou je liever gesplitste pagina’s zien met bovenaan een tabblad zoals bij Imaginative Bloom? Of toch maar liever geen tweetalige blog?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply la merlette blanche April 2, 2012 at 6:37 pm

  Zolang je maar in het Nederlands ook blijft schrijven! Dat leest veel aangenamer, vind ik 🙂

 • Reply Demoiselle Do April 2, 2012 at 6:45 pm

  Die tekeningen werken inderdaad wat hypnotiserend… o_o
  Maar ze zijn wel heel leuk gedaan.

  De taaltabbladen zoals die van imaginative bloom zien er wel handig uit. Met Engels erbij ga je misschien inderdaad wel een breder publiek aanspreken.

 • Reply Charlotte April 2, 2012 at 7:00 pm

  Als je je Engelse post onder je Nederlandse zet, gaat dat dan geen giga-posts opleveren? Ik stem voor tabbladen of enkel Nederlands! 🙂 (Of enkel Engels, natuurlijk)

  • Reply Plutomeisje April 3, 2012 at 7:35 pm

   Ja inderdaad, in mijn geval gaat dat hele lang posts opleveren, tenzij ik veel kortere berichten begin te schijven (but who am I kidding? :P)

 • Reply evelien April 2, 2012 at 7:21 pm

  Als je beslist in het Engels te schrijven, hoop ik maar dat je Engels perfect is, want er is niets meer storend dan een blogpost die vol taalfouten staat.

  Die kleedjes van Lana Stepgul zijn echt supermooi!

  • Reply Plutomeisje April 3, 2012 at 7:40 pm

   Mijn Engels is zeker niet perfect, maar mijn Nederlands is zeker ook niet perfect en dat heeft mij niet tegengehouden. 😛 ‘k Denk wel dat mijn Engels na een tijdje wel zou verbeteren, wat ook altijd interessant is, maar perfect zal het, vrees ik, nooit worden. (en ik bedoel vooral grammaticagewijs gaat het niet perfect zijn, woordjes zoek ik altijd braaf op als ik twijfel, want daar krijg ik zelf de kriebels van :P)

 • Reply Kathleen April 2, 2012 at 7:44 pm

  Ik denk dat een dubbeltalige post enkel werkt als je hele korte berichten schrijft (wat hier niet altijd het geval is en wat ik alleszins zeker niet erg vind 😉 ). Maar die taaltabs zien er super uit en dat moet je zeker overwegen!

  • Reply Plutomeisje April 3, 2012 at 7:41 pm

   ‘k Denk dat ook, maar de Engelstalige berichten zouden sowieso korter zijn, want ‘k ga het waarschijnlijk niet altijd zien zitten om mijn volledige epistels te vertalen 😛 ‘k Heb trouwens het idee dat de taaltabs gaan winnen 😛

 • Reply elisse April 2, 2012 at 8:26 pm

  Die 3D tekeningen zijn echt supervet! En ook Engelstalig bloggen, zeker doen! Mijn Engels is bagger, maar ik merk wel dat de niet-Nederlandstalige lezers het toch fijn vinden om een beetje te kunnen volgen waar de foto’s over gaan 🙂

  • Reply Plutomeisje April 3, 2012 at 7:45 pm

   Ik weet niet of ik superveel Engelstalige lezers heb (of mensen die gewoon prentjes komen kijken), maar ik link zelf veel naar Engelstalige blogs en ik vind dat soms wel wat unfair dat die niet kunnen lezen wat ik over hun zeg. 😛

   ‘k Vind uw Engels toch erg goed meevallen, ‘k heb al wat anders op blogs zien verschijnen 😛

 • Reply Voor de vriend is 't Astrid April 3, 2012 at 12:25 pm

  Hé! die kleedjes zijn de max! Ik ben al 3 maand op zoek naar een tof jurkje voor en trouwfeest.
  Merci voor de tip Eline

  • Reply Plutomeisje April 3, 2012 at 7:33 pm

   Hehe, graag gedaan!
   Moest je een jurkje van daar bestellen, laat dan eens weten wat je er van vindt? ‘k Ben wel benieuwd eigenlijk 😛

  Leave a Reply