Handmade, Sewing

Vosjesbroche

Vorig jaar in november kocht ik mij dit patroontje op Etsy. Een superschattig vossenbroche patroontje. Het patroon werd uitgeprint en uitgeknipt. En toen legde ik het aan de kant. Ik was een beetje ontmoedigd door de afmetingen (klein!) van de patroondeeltjes + er moesten kerstcadeau’s gemaakt worden en de examens kwamen eraan.

Tot gisteren lag het patroon dus rond te slingeren op mijn bureau, tot ik plots bedacht dat ik echt wel een vossenbroche wou, liefst nu. Ik had dikke oranje vilt liggen (achteraf gezien misschien wat te dik), witte vilt, zwarte vilt en zo een sluiting. Alles was er behalve van die speciale oogjes, maar daar werd vlug een mouw aan gepast.

Op het nekgedeelte na, vind ik hem best wel nog geslaagd. + dat nekje kan ik altijd nog wegstoppen achter een kraagje zoals ook te zien is op de foto’s op Etsy.

Nu nog een naam vinden voor mijn nieuwe metgezel! πŸ™‚

Vossenbroche

Vossenbroche

Vossenbroche

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply la merlette blanche April 3, 2012 at 7:32 pm

  Schattig!

 • Reply Charlotte April 3, 2012 at 8:24 pm

  Die is Γ©cht wel cute! Geen idee voor een give-away? *subtiele hint*

  • Reply Plutomeisje April 3, 2012 at 8:45 pm

   Hehe, ‘k heb het zelf ook nog zitten denken, dus wie weet πŸ˜€

 • Reply elisse April 3, 2012 at 8:38 pm

  Ooh hij is superlief! Foxy het vosje πŸ˜‰ Inderdaad een leuk idee voor een give-away!

 • Reply Demoiselle Do April 4, 2012 at 1:40 pm

  Schattig πŸ™‚
  Doet mij via een vreemde hersenkronkel ook wat denken aan Sonic the hedgehog. πŸ™‚

  • Reply Plutomeisje April 5, 2012 at 12:27 am

   Dat zijn inderdaad al behoorlijk vreemde kronkels. Maja; mss de oortjes en de kaakpiekjes een beetje? πŸ˜›

   • Reply Demoiselle Do April 5, 2012 at 11:50 pm

    Ik weet niet wat het is, misschien inderdaad de kaakpiekjes πŸ™‚

 • Reply Juffrouw Koekie April 4, 2012 at 4:07 pm

  Oooh, wat een knapperd!

 • Reply Giveaway: Julien de vosjesbroche! | Plutomeisje April 5, 2012 at 8:28 pm

  […] Shop! ← Vosjesbroche […]

 • Leave a Reply