Link Love

Link Love

Het verlengde Paasweekend staat voor de deur, de zon schijnt af en toe en er is een nieuwe Link Love met verse lekkere of leuke DIY’s!

Link Love - Frosting Basics

‘t Is misschien een beetje droevig dat ik zo vaak naar A Beautiful Mess link, maar deze blog is gewoon echt niet weg te denken uit het DIY landschap + de foto’s zijn mooi en de tutorials zijn goed! Hierboven de foto van hun recente blogpost over een aantal verschillende basis frostings voor op cupcakes. Ook al heb ik een superlekker frosting recept (met een moeilijk te vinden ingrediënt), ‘k ga deze wellicht ook eens proberen.

Onderstaande foto is van hun “10 ways to wear a silk scarf” blogpost. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar over het algemeen doe ik dus niet veel met mijn haar. Ofwel hangt het los, ofwel in een paardenstaart ofwel, als het mij tegensteekt, in een dot gedraaid. Niet echt fashionable, dus ik ben altijd blij met zo posts. Ik spaar die allemaal op voor als ik OOIT wel eens iets met mijn haar ga doen. 😛

Link Love: Ten ways to wear a silk scarf

 

Link Love: Heart Ring DIY

Op I Spy DIY deelde men deze week deze leuke DIY hartvormige ring. Heel simpel om zelf te maken + met zilverdraad kan ik hem zelf ook maken én verdragen + + met een beetje extra nadenken kun je waarschijnlijk nog een hoop eenvoudige vormen verzinnen!

Link Love: Owl DIY

De tutorial van dit superschattig uiltje is terug te vinden op de Design Files website.

Link Love: DIY Ruffle Tote

Misschien leuk als vlugge Paas DIY deze bewerkte boodschappentassen. Vlug een beetje ruufles opstikken en klaar is een superschattig tasje, om paaseieren in te verzamelen bijvoorbeeld!

En nu hop, hop, leg maar al een boodschappenlijstje aan om er morgen op uit te trekken, want de winkels zijn maandag niet open! 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply la merlette blanche April 6, 2012 at 9:40 pm

  Nu ben ik wel benieuwd naar je frosting recept, en naar het moeilijk te vinden ingrediënt 😉

  • Reply Plutomeisje April 7, 2012 at 1:31 am

   ‘k Heb het nog eens opgezocht (want nog maar 1 keer gemaakt vorige zomer :P) en blijkt dat mijn moeilijk te vinden ingrediënt cream cheese is. ‘k Heb toen lang gezocht achter een gewoon potjes cream cheese met het juiste vetgehalte (33%) en ‘k heb dat toen enkel in de Makro gevonden. Nu vlug nog eens gegoogled en dat zou wel/niet hetzelfde zijn van Philadelphia? Ik eet dat nooit, dus ik kan geen smaken vergelijken. (en ik ben geen voedingsdeskundige, dus ik wou niet te veel veranderen aan de vethoeveelheden enz, kwestie van niet met vloeibare frosting te eindigen :P)

   Anyhow, ‘t was dus cream cheese + gelijke hoeveelheid mascarpone + vanillesuiker + bloemsuiker + room. Niet gezond, nogal zwaar in combi met een taart die 10cm hoog was, maar ZO lekker! 😛 *mental note: ik moet mijn experimentele recepten beginnen opschrijven*

   • Reply la merlette blanche April 7, 2012 at 11:52 pm

    Aha! Ja, ik herinner me dat ik ook altijd weg klikte als ik ‘cream cheese’ zag staan, gewoon omdat ik niet goed wist wat het was. Nog steeds niet, maar nu zoek ik sowieso naar veganistische alternatieven, veel beter voor mijn zwakke darmen 😉

    En experimentele recepten moet je inderdaad altijd opschrijven! Ik maak zelf nogal vaak ‘de fout’ om dat niet te doen en dan moet ik de volgende keer weer vanalles eerst uitzoeken…

  Leave a Reply