Link Love

Link Love

Een beetje laat op de dag OMG, een Link Love op zaterdag! Een beetje trouwe lezer kent mijnen numero al en planning maakt daar geen onderdeel van uit. Toen ik deze gisterenmiddag helemaal slecht kwam na het eten, stond vlug nog een blogpost schrijven niet helemaal bovenaan mijn lijst. Er werd naar het centrum gefietst om wat frisse lucht en een beetje zon te gaan scheppen en er werd wat bekomen. Tot ik besloot dat avondeten wel zou lukken, maar een uur slapen en wat mottig op mijnen stoel hangen heeft dat laatste nog niet verholpen. Enfin, als ik op een stoel kan zitten hangen, dan kan ik bloggen en wie weet helpt de gedachte aan wat coole linkjes wel!

Link Love

01. Een paar Ikea potten en wat muurverf in verschillende tinten en uw collectie vazen is helemaal gepimpt! De tutorial is afkomstig van de Zweedse Ikea Family site, maar met een beetje hulp van Google Translate zijn de aanwijzingen verstaanbaar.

02. Ik ben een sucker voor planten, zowel binnen als buiten en terrariums houden is tot nu toe iets dat niet lukt (mijn mos ziet er na een paar maanden afschuwelijk miezerig uit..), maar met deze plantentips van Going Home To Roost wil ik wel nog eens een poging wagen.

Link Love - One Sheepisch Girl Crochet Border tea towel

03. One Sheepisch Girl haakt en breidt er op los en bewerkte ook haar keukenhanddoeken. Simpel, maar erg mooi! Geen idee hoe die handdoeken de kookwas overleven, maar uw tafelkleed pimpen met zo een gehaakt randje is volgens mij zeker de moeite waard!

Link Love

04. Op Woonblog, zowaar van Belgische bodem, transformeerde men een vintage koffer naar een leuk bijzettafeltje.

05. Onlangs deed ik zelf een poging om een ringhouder te maken, maar mijn project was niet voor publicatie vatbaar. Een veel betere poging kan je op de Tea Rose Home blog vinden.

En ook nog

 • Niet vergeten meedoen aan mijn give-away! Nog tot en met zondag moogt ge mij alles over uw favoriete cocktail vertellen om Julien te winnen.
 • Schaamteloos reclame maken voor uw eigen op uwen eigen blog dat mag en dus liked allemaal mijn Facebook-pagina!
 • Op 19 april wordt Picnik officieel van Google+ en aangezien ik niet precies weet wat er van gaat overschieten daarna begon ik al een beetje bang te worden, want Picnik dat is mijn foto-edit site voor zowat al mijn blogfoto’s. ‘k Zag mijzelf al eens echt mijn tanden zetten in Photoshop, maar dat gaat precies niet nodig zijn, want zie hier: Picmonkey! En ze beloven dat er binnenkort een collage-optie komt, thank…erm…de Pickmonkey-mensjes!

En hopelijk lopen jullie allemaal met een goed gevulde portefeuille op Van Katoen morgen vandaag? Ik ben alvast van plan te gaan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Janne April 14, 2012 at 10:44 am

  Moest Picmonkey niet echt voor je lukken, is Picasa ook een leuke optie! Bedankt voor je leuke post 😉

 • Reply elisse April 14, 2012 at 1:00 pm

  Yay voor uw tip over PicMonkey, ik vond Picnik ook superhandig om collages mee te maken! RIP 🙁 Toffe linkjes trouwens weeral! En misschien spot ik u wel vandaag op Van Katoen!

 • Reply Charlotte April 14, 2012 at 3:42 pm

  Oh dat tafeltje is super leuk, dat moet ik eens proberen! Op naar de kringloop voor een vintage koffer!

 • Reply la merlette blanche April 14, 2012 at 9:30 pm

  Oooh, dat bijzettafeltje is echt leuk gedaan!

 • Reply Hannelore April 14, 2012 at 11:27 pm

  Fijne links allemaal, vooral die ikea vazen!

 • Leave a Reply