Uncategorized

Gewonnen: Julien de vosjesbroche!

Een beetje later dan gepland, maar ‘t is toch nog gelukt om vandaag online te krijgen: de giveaway winnaar van Julien de vosjesbroche! Julien zit hier ondertussen al bijna twee weken te popelen om de wereld in te trekken en nieuwe mensen te leren kennen, maar zijn (en jullie) lange wachten is bijna voorbij…

Daarjuist schreef ik nog haastig (maar wel super hard aan het opletten dat ik met mijn linkepoot niet heel mijn inkt open wreef, als’t voor de foto is doe ik mijn best)

Giveaway winner

Alle namen werden door elkaar gehaald en van een nummer voorzien. Vervolgens trok ik internetgewijs naar Random.org, trouwe steun in giveaway zaken. Er werd digitaal in de bak geroffeld en de winnaar werd:

Giveaway winner!

Charlotte! Proficiat! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Josie Something April 16, 2012 at 10:34 pm

    Proficiat Charlotte! 🙂

  • Reply elisse April 16, 2012 at 10:53 pm

    Proficiat Charlotte! Maar stiekem vind ik het ook wel een beetje jammer voor mezelf!

  • Reply Charlotte April 17, 2012 at 10:09 am

    Hip hoi! 🙂

  • Leave a Reply