Daily Life

Link Love: de weinig linkjes versie

‘t Was hier nogal stil deze week, hoewel ik absoluut niet stilgezeten heb. De resultaten zijn helaas (nog) niet voor publicatie vatbaar. ‘k Ben een aantal dingen door elkaar aan het doen + ik probeer naar de les te gaan, cursussen bij te houden en idioot veel tijd in groepswerken te steken. En ergens daartussen maak ik ook een bachelorpaper en werk ik een dag in de week. En tijdsmanagement is mijn ding niet.

Geen Link Love dus deze week, ‘k ga mijn linkjes sparen, zodat ik volgende week een uitgebreide post kan plaatsen. Ook geen verder gezaag vandaag, want zo af en toe tussen de regenvlagen door, is’t weer daar veel te mooi voor. En nu hop, van achter mijn pc, want mijn bergen rommel roepen mij voor een therapeutische rustgevende sessie opruimen (yup, inclusief foute muziek om op mee te zingen/dansen!).

Bergen

(en voor zij die mij te veel zouden missen, feel free om mijn archieven te exploreren ;))

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply