Inspiratie

Pretty Things

Een nieuwe week, een nieuwe Pretty Things! Ik had gehoopt dat ik dit weekend op mijn gemak een paar blogposts ging kunnen schrijven voor deze week, maar Ikea meubels steken zichzelf niet in elkaar helaas. Hopelijk lukt het om deze week tussen de groepswerken en cursussen door te schrijven, anders gaat ge hele korte blogposts mogen verwachten…

01. De lente en/of de zomer mag er eens serieus doorkomen, zeker na het zien van deze prachtige insectenfoto’s heb ik kriebels gekregen om leuke insecten te spotten in mijn eigen (ondertussen relatief goed beplante) tuin.

Pretty Things - InsectenBronnen: 1 – 2 – 3

02. De e-cards van Some e-cards zijn u wellicht niet geheel onbekend. Ze zijn niet allemaal grappig, maar de meeste zijn dat wel, soms op een sarcastische manier. Referenties naar populaire cultuur zitten er ook soms in, maar jokes for insiders zijn altijd leuk.

Pretty Things - Some e-cards

Pretty Things - Some E-cards

Pretty Things - Some E-cards

03. Deze week ontdekte ik de tekeningen van Liz Clements en ‘k vind ze super! Haar tekeningen stonden direct op mijn wishlist en lucky me, want deze week opende ze ook haar Etsy shop.

Pretty Things - Liz Clements

Pretty Things - Liz Clements

Pretty Things - Liz Clements

04. Op Hello Sandwich kon je deze week genieten van een overdosis aan Masking Tape foto’s. MT (een van de bekende washi tape merken) organiseerde een “school for wrapping” en de foto’s zijn meer dan drool-worthy! Jammer dat het niet naast de deur is, anders zou ik zeker geen neen zeggen tegen een middag onbeperkt met washi tape prutsen…

Pretty Things - Maksing tape workshops

Pretty Things - MT wrapping schoolPretty Things - MT school for wrapping

Pretty Things - Hello Sandiwch MT Workshops

05. Ik vervloek (alweer) mijn oneffen muren, want zo een tekening in de gang zou best wel cool zijn!

‘k Heb vandaag wel eventjes de tijd gehad om te schetsen, iets wat alweer VEEL te lang geleden was, ik kan mij mijn laatste schets-sessie niet eens meer herinneren. Anyway, ‘t is een schets in mijn verf-schetsboek, dus hopelijk vind ik vanavond nog wat tijd, want het kriebelt weer om wat met potloden en verf te prutsen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply elisse April 23, 2012 at 2:00 pm

  Wauuuw, die tekeningen van Liz Clements zijn bangelijk!! Masking tape is ook zó leuk, maar zo duur spijtig genoeg 🙁

  • Reply Plutomeisje April 23, 2012 at 3:07 pm

   Ja hé, helaas ook niet zo goedkoop op haar Etsy shop… (en masking tape op Etsy bestellen valt best mee, vind ik, stukken goedkoper dan hier in de winkel)

 • Reply Josie Something April 23, 2012 at 10:25 pm

  De werken van Liz Clements hebben duidelijk ook invloeden van de art nouveau, vind ik dan persoonlijk. Niet slecht.

 • Leave a Reply