Daily Life

Vorige Week – Magnum Pleasure Hunt

Vrijdag kreeg ik plots een mailtje van Kim van Brunette Blogging omdat ik haar Magnum Pleasure Hunt give-away had gewonnen. Dikke yay, want daar hing een middagje shoppen met een waardebon van €100 aan vast!

Zaterdag in de voormiddag flink proberen studeren en niet proberen panikeren over wat ik ging aandoen (op stap met een modeblogger, why bother? Zeker als ge met de fiets door de regen moet. :P). Regen en ijsjes zijn geen goede combinatie, de Magnum Pleasure Bar was redelijk rustig, ‘k denk dat er pas rond 15u echt veel volk stond.

Vorige Week - Magnum Pleasure Hunt Bar

Aangekomen aan de Pleasure Bar kreeg ik na de kennismaking met Kim ook nog “ahja, ‘k hoop dat je het niet erg vindt, maar er gaat blijkbaar een cameraman mee” te horen. Magnum wilde graag een filmpje voor op hun Facebookpagina. Op foto’s had ik mij al enigszins mentaal voorbereid, dus die cameraman kon er ook wel bij.

Vorige Week - Magnum Pleasure Hunt

Krachten opdoen voor de shopping-trip met een broccoliburger bij Tasty World + route uitstippelen.

Vorige Week - Magnum Pleasure Hunt

De trip vertrok richting Zoot Shoe Boutique. Zoot Shoe Walhalla zou een betere naam zijn, seriously, geen enkele winkel was zaterdag zo druk als de Zoot (en ik was veel te druk bezig met schoenen te kiezen om foto’s te nemen).

Vorige Week - Magnum Pleasure Hunt

Binnengaan in winkels waar ge anders nooit zou komen en daar doen alsof je koffie drinkt hoort er ook bij. + kijk onze cameraman!

Vorige Week - Magnum Pleasure HuntVorige Week - Magnum Pleausre Hunt

We sprongen ook nog even binnen bij Julies House, waar het zoals altijd druk was. Onder het goedkeurend oog van de camera kocht ik er 4 cupcakes om mee te nemen. Die cupcakes hebben wat meegemaakt die dag…

Vorige Week - Magnum Pleasure Hunt

Tegen vier uur had onze cameraman genoeg beeldmateriaal uit de winkels en dus trokken we terug richting de Magnum Pleasure Bar. Ijsjes eten bij 10°C is een beetje vreemd, hoewel dat blijft smaken. Vreemder vond ik de combinatie met cava, maar hey, soms moet ge gewoon meegaan met de flow.

Vorige Week - Magnum Pleasure Hunt

Toen uiteindelijk alle beelden geschoten waren, de cava uitgedronken en de ijsjes verorberd, trok ik (samen met het vers opgetrommelde Vriendje) nog eens terug naar de Zoot Shoe Boutique alwaar deze beauty’s besloten om met mij mee naar huis te gaan. ^-^

Merci Kim voor de leuke namiddag & dank u Magnum voor de schoenen!

Daarna moest ik mij trouwens met al mijn zakken richting justitiepaleis reppen, aangezien we die avond nog naar Alex Agnew gingen kijken met vrienden. Dat ging zo een beetje: bar, te veel pasta en daarna hard lachen. Allemaal veel te druk, te hectisch, te leuk (en ik te vermoeid) om nog aan foto’s of camera’s te denken. Wat ik wel nog kan tonen is hoe mijn Julies House cupcakes er na een middag shoppen in de regen, meegesleurd in warme winkels, koude straten, warme pizzeria’s en hele warme Capitole zalen er uit zagen:

Vorige Week - Julies House Cupcakes na een Pleasure Hunt

Vorige Week - Julies House Cupcakes na een Pleasure Hunt

Gelukkig moet dat niet mooi zijn om lekker te smaken. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Cleo May 6, 2012 at 4:09 pm

    Jij bent een bofkont ;), ziet er best wel tof uit en je hebt er mooie schoenen aan over gehouden. En ik moet zeggen, eigenlijk zien die cupcakes er nu nog lekkerder uit, zo is het in ieder geval niet ‘zonde’ om er een hap in te zetten en je vingers door de toppings te halen hihi.

  • Reply elisse May 6, 2012 at 7:51 pm

    Amaaaai pietzak! Schoon schoenen gescoord! En die cupcakes zien er nog altijd lekker uit vind ik, mjum. Alex zijne show is goed he! Heb hem een paar maand geleden al gezien in try-out 😀

  • Reply la merlette blanche May 6, 2012 at 10:59 pm

    Een broccoliburger bij Tasty World! Da’s een van mijn favorietjes! 🙂 En jeuj voor Zoot, dat ook 🙂

  • Leave a Reply