Daily Life

Binnenbloemen

Geen Link Love vandaag, ‘k heb namelijk niet genoeg tijd online gespendeerd deze week om genoeg interessante linkjes te verzamelen. Bovendien moet er hier nog een paper geschreven worden tegen dinsdag + een presentatie voorbereid tegen maandag, dus internet gaat op een laag pitje staan dit weekend (en dus wellicht ook geen Link Love maandag, sorry!).

Een heel weekend binnen doorbrengen met het huidige weer is gelukkig niet zo erg. Naar regen staren is veel aangenamer aan de droge kant van het raam. Bovendien voelt mijn bureau redelijk zomers aan met al die bloeiende planten. ♥

Bloeiend 't Goed

Bloemend 't goed

Bloemend 't goed

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply la merlette blanche May 11, 2012 at 6:44 pm

  Oh, zo mooi! Vooral die laatste, meteen boefderop qua kleurenuitspatting en zo 😉
  Ik heb trouwens het patroontje gisteren gekregen, heel erg merci daarvoor! Binnenkort probeer ik het uit! (misschien zelfs nog dit weekend, maar goed, ik heb altijd te veel plannen in het weekend 😉 )

  • Reply Plutomeisje May 11, 2012 at 6:49 pm

   Ah, ‘k ben blij dat goed is aangekomen. ‘t Lag al een tijdje op verzending te wachten, maar ik geraakte maar niet bij de post. ‘k ben benieuwd naar het resultaat, ‘t is echt een makkelijk rokje om in elkaar te steken en ik vind mijn twee versies nog altijd super, dus hopelijk gaat het u ook bevallen. 🙂

 • Reply elisse May 18, 2012 at 3:09 pm

  Wauw, mooie bloempjes!

 • Leave a Reply