Home Decor

The hype I do not like

In de categorie mottige titels wint bovenstaande vast, maar in de categorie “dingen die ik NU! in huis wil halen” vallen er ook geen winnaars te bespeuren. Vandaag vallen er alleen maar dingen te bespeuren waarvan ik mee regelmatig afvraag wat het fucking punt is en waarom blogland (of toch een aantal van de blogs die ik regelmatig lees) er zo met wegloopt.

Het internet is over het algemeen nochtans een van mijn favoriete plaatsen om nieuwe dingen te leren kennen & trends te spotten, maar soms ben ik er gewoon niet aan. Zo begrijp ik de heisa rond de Pantone producten echt niet. Basically hebben ze de kenmerkende Pantone verfkaart in allerlei producten zonder veel aanpassing verwerkt. Enter een hype. Sommige mensen wijden er een heel Pinterest bord aan en anderen gaan de creatieve toer op, maar ik vind er dus niet veel aan.

Pantone
Bron: Pantone

Wat vinden jullie van de Pantone producten? Wel iets om in huis te halen? En ik weet dat sommigen onder jullie de Ombre-trend maar niets vinden, maar zijn er nog zo trends waar jullie van denken “omg, waarom?”.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Charlotte May 24, 2012 at 7:02 pm

    Ik vroeg me af wat al die Pantone-toestanden waren (‘k kwam het hier & daar tegen zonder zin te hebben om aandachtig verder te lezen/te googlen). Maar nee, mij zegt het ook niets. Een merk dat erin slaagt om zelfs met felle kleurtjes saai te zijn. Ook een talent.

  • Reply sterre May 26, 2012 at 11:56 pm

    Ik vind het idee met de kleurtjes op zich niet slecht, al heb ik er mij niet in verdiept, moet ik zeggen. Het is niet iets wat ik zou kopen, maar ik vind ze wel mooi.
    Als het op kleuren aankomt, kies ik absoluut voor de kinderkapstok van Eames. Al decennia oud, maar nog altijd even mooi: http://www.designstoel24.nl/design-accessoires-hang-it-all-design-kapstok.html

  • Leave a Reply