Daily Life

Vorige Week

Mijn week bestond, zoals de foto’s tonen, vooral uit leren. Dinsdag belande ik wel op een terrasje, maar op zo’n momenten is foto’s nemen niet één van mijn prioriteiten. Verre van eigenlijk. Prioriteit nummer 1 is zorgen dat ik mijn glas niet omver gooi. Camera’s boven halen is dus sowieso al risky business.

Vorige week - studeren in de tuinCursus + VTWonen + Handdoek & een paar kussens = geïnstalleerd voor een middag zonnen & studeren. Een half uur heb ik het uitgehouden en toen ben ik naar mijn rechtmatige plaats in de schaduw gekropen…

Vorige Week - Tuin!Redelijk trots op mijn bloemende tuin, vorig jaar zag hij er een stuk droeviger (en vooral homogener) uit.

Vorige Week - studeren op het terrasStuderen in de schaduw op het balkon, compleet uitgerust met genoeg stiftjes en post-its om een paar jaar voort te kunnen. ^-^

Vorige Week - Pixel & warmte = slapen op random plaatsenPixel gaf het die dag op en ging een beetje naast (en daarna tussen) het vuil op onze koer gaan liggen. Ondertussen heb ik dat al een beetje schuldbewust opgeruimd, behalve de grote hoop GFT afval, want er zaten veel wormen in en ik kan niet zomaar levende beestjes van hun huis beroven…

Vorige Week - PotplantenPotjes op het balkon. ♥ Nog niet helemaal zoals het in mijn hoofd zit (MEER potjes!), maar toch al iets. ‘t Is trouwens cool om mijn (erg laat geplante) Dahlia’s iedere dag een beetje verder uit hun potten te zien piepen.

Vorige Week - SWAPHet super cool swap postpakketje van Elisse dat vrijdag in de bus zat. Mijn pakketje ging diezelfde dag nog op de post, dus hopelijk valt het maandag zonder al te veel kleerscheuren in de juiste brievenbus. (gedetailleerde swap post volgt nog :))

Vorige Week - VoedingMijn lichte verslaving aan champignons & zoveel mogelijk afwas vermijden gecombineerd op één pan. 🙂

Vorige Week - FraisenVersche fraisen (van den boer!) als dessert natuurlijk! Zo f-ing lekker!

‘t Is naar ‘t schijnt verlengd weekend (tijdens de examens weet ik meestal niet eens welke dag we zijn, laat staan dat ik vakantiedagen ga/wil (!) bijhouden) & ik ben stiekem benieuwd naar wat alle niet-studenten onder mijn lezers gedaan hebben of nog van plan zijn om te doen? Kwestie van wat inspiratie op te doen voor als het straks voor mij grote vakantie is… :mrgreen:

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Mathieu May 27, 2012 at 5:47 pm

  Er stond nochtans een camera klaar he 😉

  • Reply Plutomeisje May 27, 2012 at 5:52 pm

   Jup dat is waar, al dien extra stress omdat die camera daar stond enal, chance dat ik mijn pint niet omgegooid heb! *trots*

 • Reply elisse May 27, 2012 at 8:08 pm

  Jeuj ‘t is goed aangekomen! En bweiiiiiiiiik, awoe aan het leren en het met de neus in de boeken zitten. (Waarschijnlijk zal dat pas dinsdag aankomen trouwens, met die ‘feestdag’ morgen enal)

  • Reply Plutomeisje May 29, 2012 at 12:11 am

   Jup, ‘t is goed aangekomen ^-^ Morgen foto-verslag!
   (en ik was idd vergeten dat een verlengd weekend wilt zeggen dat er ergens een dag extra is waarop de post niet werkt… en de winkels niet open zijn :P)

 • Reply Jessi May 30, 2012 at 5:58 pm

  Aardbeien met bloemsuiker zijn het lekkerst! <3 Succes met studeren!

 • Leave a Reply