Inspiratie

Pretty Things

Ik kan precies nog altijd niet geloven hoe freaking goed weer dat het tegenwoordig is! Niet dat ik lang buiten kan zitten, tenzij in de schaduw, wat dan ook mijn favoriete studeerplek geworden is de laatste dagen. Alleen jammer dat ik moet wegblijven van de mojito’s… Om deze mooie maandag nog mooier te maken, heb ik een lijstje mooie dingen samengesteld. Enjoy!

01. ‘k Ben nogal weg van ongeveer de helft van de dingen uit de bRainbow Etsy shop. Die vosjes oorringen! Die uilenbroche! Die typmachine broche! Jammer dat mijn inkomsten op een laag pitje staan met de examens…

Pretty Things - bRainbow Fox earrings

Pretty Things - bRainbow Owl Brooch

Pretty Things - bRainbow Typewriter Brooch

02. Waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd deze nagels, maar yes please, want ze zijn awesome!

Pretty Things - Nagellak

Pretty Things - Rainbow Nails

03. De mixed media werkjes van Lara Scarr zijn zo dromerig & mooi. Check zeker haar website waar nog veel meer werken op te ontdekken vallen!

Pretty Things - Lara Scarr

Pretty Things - Lara Scarr

Pretty Things - Lara Scarr

Pretty Things - Lara scarr

Pretty Things - Lara Scarr

04. Ik wou dat ik nu daar was, tussen het groen en in de buurt van massa’s verfrissend zacht klaterend water…

Pretty Things - Croatia PLITVICE LAKES NATIONAL PARK

05. Ik vind dat heel goed klinken, bij voorkeur bij valavond ^-^

Pretty Things - Poster

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Hannelore May 28, 2012 at 2:17 pm

  Ik leer ook buiten! Stiekem vind ik het niet zo erg dat het mooi weer is tijdens de blok, zolang het daarna ook nog maar mooi weer is! (En er dan mojito’s zijn.. mmm) Hoe fijn zijn die vosjesoorbellen trouwens!

  • Reply Plutomeisje May 29, 2012 at 12:10 am

   Erg vind ik het zeker ook niet, hoewel er voor mij geen ideaal blok-weer is, maar regen zou minder tof zijn alleszins (geen vooruitzichten op BBQ’s & mojito’s in de pauzes :P)

 • Reply Teigjie May 29, 2012 at 2:42 pm

  Die oorringen zijn cute!!! En die typmachientjes, zalig! :p Kga voorlopig dus maar even de site mijden :p

 • Leave a Reply