Snail Mail

Swap

Een tijdje geleden vroeg Elisse van Bij Gebrek aan Beter of ik geen zin had in een swapje. Zij wilde graag een vosjesbroche en ik mocht kiezen wat ik in ruil wou. Ik moest er niet lang over nadenken, ‘k had namelijk nog maar net een geweldig postpakket op haar blog zien passeren. Post krijgen is iets wat ik altijd geweldig gevonden heb en het idee van een goed gevulde enveloppe sprak mij zeker aan!

Swapje met Elisse

Zalig gedecoreerd & propvol, zo wil ik wel alle dagen enveloppen krijgen. ^-^

Swap met Elisse

Elisse had allerlei kleine pakjes in de enveloppe gestoken, vergezeld van schattige getypte briefjes met aanwijzingen wat er in de pakjes zat + een ondersteunende brief om den blok door te komen.

Swap met Elisse

Bovenste foto: postkaartjes, zelfgemaakte enveloppen & een DIY doosje
Onderaan: superschattige gelukspoppetjes (ik ga zo door mijn examens zijn nu!) & mooie postzegels uit de hele wereld

Swap met Elisse

Bovenste foto: de inhoud van een pakketje afbeeldingen om op te kwijlen
Onderaan: mini-roosje, knoopjes voor een toekomstig naai-project, confetti (^-^), postzegels, gelukspoppetjes & een origami hart bladwijzer

Voor mijn part zeker een geslaagde swap! Ik ben al een paar keer opnieuw door de stapel spulletjes gegaan, want na één keer zijt ge zeker nog niet uitgekeken. Hopelijk valt mijn vosje daar vandaag in de brievenbus en is hij een beetje beleefd tijdens zijn eerste kennismaking!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply elisse May 29, 2012 at 4:53 pm

  Oooh ‘k ben blij dat ge het leuk vindt! Het vosje is aangekomen! Heb hem nog geen naam gegeven. Hoe grappig is dat dat gij HETZELFDE kaartje erbij hebt gestoken?! Haha!

  • Reply Plutomeisje May 29, 2012 at 8:27 pm

   Hehe, ‘k weet het. ‘k Deed uw pakje open en ik dacht “ow shit, ‘k heb ‘t zelfde kaartje gestuurd” maja 😛 ‘k Vond gewoon een cool kaartje (en zo worden die Boomerang kaartjes die ik compulsief mee gris nog eens voor iets gebruikt ^-^)

 • Reply Hannelore May 29, 2012 at 8:09 pm

  Oh wauw, wat een fijn pakketje!

 • Reply Katrien May 30, 2012 at 7:21 pm

  Amai, je hebt echt leuke dingen gekregen seg 🙂

 • Reply marlou June 2, 2012 at 8:25 am

  wat een superleuke ruil! ik zag je vosje al bij Elisse, zo lief ook 🙂

 • Leave a Reply