Daily Life, Link Love

Geknoopt koopje

Geknoopt knoopje

Tijdens de afgelopen Invasie van Gent hielp ik mee als vrijwilliger. Sinds de allereerste Invasie (van Brugge) ben ik een klein beetje fangirl (hoewel er voor mijn part zeker nog wat meer creatieve en handgemaakte marktjes in België mogen bijkomen) en vrijwilliger zijn leek mij een goede manier om iets bij te dragen (+ een goede uitdaging om wat zelfvertrouwen te kweken, een hele middag ergens alleen gaan staan is niet iets dat ik stressvrij kan). Vrijwilligen brengt soms ook nog iets extra op en ik kreeg van de Invasie een waardebon om mij uit te leven in hun webshop.

Hoe zeer ik ook van het hele concept van De Invasie hou, mijn ervaring met de webshop kan ik niet als positief beschrijven. Ik heb verschillende keren gemaild i.v.m. een product dat buiten voorraad was, maar volgens de beschrijving van de website wel besteld kon worden op aanvraag. Gemaild via het contactformulier, geen antwoord. Rechtstreeks gemaild, geen antwoord. Contact opnemen met de Strijder in kwestie kon niet, aangezien er geen contactgegevens op de website vermeld staan. Mijn geduld was op en dus keek ik nog wat verder rond op de website.

Om uiteindelijk helemaal te vallen voor een lief klein zilveren knoopje van Studio MHL. De doos had een beetje afgezien in de post, maar de inhoud was gelukkig ongehavend. De mooie verpakking en de handgeschreven boodschap maakten mij koop-ervaring onmiddellijk een heel stuk beter (en zo weet ik weer waarom bij kleine onafhankelijk designers kopen zo cool is!), om nog maar te zwijgen over hoe schattig ik dat knoopje wel vind!

Geknoopt Knoopje van Studio MHL

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Floor May 31, 2012 at 6:59 pm

  Mooi!

 • Reply HansDeZwans June 1, 2012 at 10:25 am

  Een klein zilveren knoopje als hangertje, je moet er maar opkomen. Mooi.

 • Reply De Robot June 1, 2012 at 11:01 am

  Hej,

  We excuseren ons voor het niet tijdig beantwoorden van jouw mail en kijken dit zeker na.

  Strijdbare groeten,
  De Robot

 • Reply Liesbeth June 1, 2012 at 1:14 pm

  Ik ben ook fan van de invasie!

  Vind het wel grappig dat “de robot” ook gereageerd heeft hierboven. Ik moet zeggen dat ik nog geen slechte ervaringen heb gehad hiermee. Ook wel één keer had ik iets besteld dat er dan niet meer bleek te zijn, maar ik kreeg wel inlichtingen en het geld stond meteen weer op mijn rekening.
  Tja, dat krijg je met unieke stukken zeker? Maar voor de rest blijft het superleuk.

  En een superleuk knoopje!

  • Reply De Robot June 13, 2012 at 11:12 am

   Hej Liesbeth,

   Leuk om horen! Tot de volgende!

   Strijdbare groeten,
   De Robot 😉

  Leave a Reply